Glas Javnosti

KOME SMETAJU ALBANSKE ZASTAVE U BEOGRADU? Ćaletov sin ponovo vršljao po gradu i pravio haos (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Samit Pokreta Nesvrstanih održan je 11. i 12. oktobra, a u Beogradu su ostale zastave raznih zemalja, članica pokreta, među kojima su i zastave Albanije. Grupa mladića su 31. oktobra skidali zastave Albanije sa bandera u Beogradu.

Samit je održan 11. i 12. oktobra, a u Beogradu su ostale da se vijore zastave mnogih zemalja, članica pokreta, među kojima su i zastave Albanije. One su očigledno smetale onima koji, verovatno, i ne poznaju značenje obeležija kao što su zastave, te su ove skidali sa bandera.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Srbin u 02.11.2021 14:39:20 h
     0 

Svakom normalnom te zastave treba da smetaju u Beogradu. Ajde pametni okacite Srpske u Albaniji,na Kosovu u Zagrebu Sarajevu...pa da vidimo hoce li ostati

od Verica u 01.11.2021 23:25:17 h
     0 

Mladići se malo zaneli. Zbog mržnje prema Šiptarima i političarima Albanije skidali zastave. Nisu oni ni znali da su one tu zbog Samita kao i sve druge zastave učesnika Samita. Moram da priznam da pogled na albansku zastavu i u meni izaziva negativna osećanja ali ih sad stvarno nije trebalo skidati. I trebalo je znati da naše ljude na letovanju Albanci dočekuju srdačno. I kad je bilo problema u tome su učestvovali Šiptari sa Kosova. Uostalom njih ni Albanci iz Albanije ne vole.