Glas Javnosti

Izmene u saobraćaju: Autobuske linije u Zemunu će saobraćati u izmenjenom režimu

Društvo
Autor: Glas javnosti

Sekretarijat za javni prevoz saopštava da će doći do promene u radu linija javnog prevoza od 14. do 20. marta.

Tokom izvođenja radova na izgradnji fekalne kanalizacije u Ugrinovačkoj ulici u Zemunu, Sekretarijat za javni prevoz saopštava da će doći do promene u radu linija javnog prevoza od 14. do 20. marta. Ovaj period će zahtevati prilagođavanje za vozače i putnike linija 45, 81, 81L, 83 i 85.

Vozila na pomenutim linijama će saobraćati na izmenjenom delu trase, koristeći sva postojeća stajališta, kao i nova koja će biti uspostavljena. U smeru prema gradu, vozači će koristiti stajalište "Prvomajska 1" u Gornjogradskoj ulici, na poziciji EDB stuba koji se nalazi oko 40 metara posle raskrsnice sa Prvomajskom.

Radovi na izgradnji fekalne kanalizacije su neophodni za unapređenje infrastrukture i kvaliteta života građana. Međutim, njihov uticaj na javni prevoz zahteva privremene promene u režimu rada linija kako bi se omogućilo nesmetano odvijanje saobraćaja tokom radova.


Novouspostavljeno stajalište "Prvomajska 1" igra ključnu ulogu u uspostavljanju alternativnog režima saobraćaja tokom radova. Ovo stajalište omogućava putnicima da nesmetano koriste javni prevoz čak i u uslovima promenjenog režima saobraćaja.

Iako radovi na izgradnji fekalne kanalizacije uzrokuju privremene promene u radu linija javnog prevoza u Zemunu, ove promene su neophodne kako bi se unapredila infrastruktura grada. Sekretarijat za javni prevoz poziva građane na strpljenje i razumevanje tokom ovog perioda, te se očekuje da će sve linije javnog prevoza nakon završetka radova nesmetano funkcionisati.



Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR