Glas Javnosti

GO Čukarica organizuje pripremu male mature za osmake

Društvo
Autor: Glas javnosti

Prijava traje do 13. marta putem imejla

Kancelarija za mlade Opštine Čukarica i ove godine, 10. godinu zaredom organizuje besplatnu pripremnu nastavu za polaganje male mature, sa željom da se osmaci što bolje pripreme za polaganje predstojećeg završnog ispita. 

Prijave traju do 13. marta, a nastava počinje 16. marta.
Ana Duduković iz GO Čukarica izjavila je za Tanjug da će časovi srpskog jezika i matematike biti održavani subotom i nedeljom u periodu od 16. marta do 16. juna.

"Nastava će se održavati u pet čukaričkih osnovnih škola, a to su OŠ „Filip Kljajić-Fića“ na Banovom Brdu, OŠ „Đorđe Krstić“ u Žarkovu, OŠ „Ljuba Nenadović“ takođe u  Žarkovu, OŠ „Stefan Dečanski“ u Železniku", kao i OŠ „Vuk Karadžić“ u Sremčici", navela je Duduković

Svi zainteresovani roditelji mogu da prijave svoju decu putem imejl-adrese: malamatura@cukarica.rs, a u prijavi je potrebno navesti ime i prezime deteta, roditelja, osnovnu školu koju dete pohađa i broj telefona roditelja. 

"Nastavu srpskog jezika i matematike vodiće sertifikovani profesori sa iskustvom u radu sa decom, koji će se fokusirati na one oblasti koje učenicima zadaju najviše poteškoća i pomoći im da ih lakše i brže savladaju", rekla je Duduković. 

Glas javnosti /U01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR