Glas Javnosti

SANU MULJANJE DESETI DEO: KOSTIĆ NASTAVLjA KUPOVINU GLASOVA ZA ZORANA KNEŽEVIĆA (FOTO)

Vesti
Autor: Glas javnosti

Vladimir Kostić, odlazeći predsednik SANU, nakon današnjeg sastanka u ambasadi Velike Britanije u Beogradu, nastavio je sa zakulisnim aktivnostima na planu lobiranja za, najblaže rečeno, kontraverznog akademika Zorana Kneževića.

U tom smislu, u cilju obezbeđivanja novih glasova sistemom pritisaka i ucena, Kostić je večeras u jednom od beogradskih restorana održao sastanak sa akademicima Slobodanom Grubačićem i Vojislavom Lekovićem.


(Foto:Glas javnosti Večeras Kostić sa Lekovićem Grubačićem u jednom beogradskom restoranu)

Grubačiću, kojeg već duži niz godina Kostić ucenjuje njegovim neizborom u zvanje redovnog člana SANU, odlazeći predsednik Akademije, večeras mu je stavio u izgled da će ga unaprediti ukoliko u četvrtak bude glasao za Kneževića.

S druge strane, Kostić je na navedenom sastanku u uvijenoj formi prezentovao Lekoviću da su kubanski organi bezbednosti poslali neki sporni dosije, koji se odnosi na izvesni pornografski materijal koji se nalazi u Lekovićevom telefonskom aparatu. Inače, akademik Leković je veliki poštovalac lika i dela odlazećeg predsednika Crne Gore Mila Đukanovića.

Srbijo i narode srpski, da li zaslužuješ ovakvu Srpsku akademiju nauka i umetnosti?


(Foto:Glas javnosti Večeras Kostić sa Lekovićem Grubačićem u jednom beogradskom restoranu)

Sve se može razumeti, pa i oprostiti, ali nacionalna izdaja koju sistematski sprovode Kostić i njegovi satrapi, nikad.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od Petar u 28.03.2023 23:39:26 h
     0 
Treba tužiti ovu proustašku stoku što neovlašćeno snima ljude. Na stranu što ludi paranoid Ocić izmišlja posete stranim ambasadama. Ostaćete bez pare, nadam se, ološu antisrpski, i vi i hrvatski agent Ocić
od srbin ovdasnji u 30.03.2023 15:36:23 h
     0 
Bednice ustaski, sam pises na ustaskom pismu i predstavljas se ustaskim nickname-ima a optuzujes druge.