Glas Javnosti

AFERA OBLJUBA U OBRENOVCU! MILORAD GRČIĆ, moćnik SNS, prinudio sekretaricu da povuče izjavu datu u policiji! ONA NAPRASNO SVE "ZABORAVILA!!

Vesti
Autor: Glas javnosti

Suzana Crvenković, sekretarica koja radi u GO Obrenovac, za koju je Glas javnosti pre nekoliko dana naveo da je bila žrtva obljube Milorada Grčića, moćnika SNS iz Obrenovca i bivšeg direktora EPS-a, bila je prinuđena da povuče izjavu datu policiji ali i da pokuša da demantuje pisanje našeg Portala Glasa javnosti. 

Podsetimo, Glas javnosti je objavio da je moćnik Obrenovca Milorad Grčić napastvovao sekretaricu S. C. (19 godina) u sredu 25. januara u svom kabinetu, gde ju je obljubio.

Posle tog čina ona je otišla u Dom zdravlja da bi narednog dana podnela prijavu u Policijskoj stanici Obrenovac za napastvovanje, ekskluzivno je objavio Glas javnosti

Posebno saznajemo da je Grčić izvršio veliki pritisak na oca i oštećenu devojku "da sve zaborave", a to je uradio sa pozicije prvog čoveka SNS za Obrenovac.

Otac oštećene devojke je inače savetnik direktora u TENT ObrenovacI sekretarica Suzana Crvenković je izgleda rešila - DA SVE "ZABORAVI", pa je redakciji Glasa javnosti poslala pismo-mejl koji prenosimo integralno: 

Poštovani, pošto sam ja jedina sekretarica koja radi u GO Obrenovac sa inicijalima koje ste Vi naveli u vezi netačnih i malicioznih objava u pojedinim medijima o navodnom "seksualnom uznemiravanju" sekretarice u opštini od strane Milorada Grčića izjavljujem da sam zaposlena kao sekretarica predsednika opštine Obrenovac od decembra meseca 2022. godine, a da gospodina Grčića poznajem od detinstva jer je i prijatelj mog oca.

Pre nekoliko dana se desila konfliktna poslovna situacija jer sam mimo protokola iz svojih zaduženja ušla u kabinet gospodina Grčića i obavestila ga o strankama koje zahtevaju prijem kod njega. Njegovu reakciju, grdnju i opomenu doživela sam emotivno jer sam nova u poslu, a imala sam i strah da nisam opravdala poverenje koje mi je ukazano.

Osim navedenog događaja sve ostale vesti joje su plasirali mediji i društvene mreže su LAŽNE, usmerene na senzacionalizam zbog značaja koji Milorad Grčić ima kao politička ličnost. istovremeno se nanosi ogromna šteta meni i mojoj porodici pa izjavljujem da ću biti primorana da tužim sve medije i pojedince ukoliko nastave sa lažnim objavama.

Suzana Crvenković


Redakcija Glasa javnosti koristi priliku da odgovori Suzani Crvenković. I naš odgovor prenosimo u celini:

Poštovana Suzana, 

Obaveštavamo Vas da su naši izvori, kako iz Vašeg okruženja, tako i iz Policijske uprave i vrha SNS stranačkih struktura u Obrenovcu pouzdani. 

Takođe Vas obaveštavamo da je sve što smo objavili, kao što i sami znate, apsolutno istinito odnosno tačno. Dobro poznato geslo Glasa javnosti je „MI NE ULEPŠAVAMO STVARNOST“ i uvek se trudimo da objektivno i istinito informišemo javnost.

Nesporno je da je sve iz našeg objavljenog teksta tačno i istinito, ali mi znamo takođe da ste vi bili prinuđeni da povučete datu izjavu u Policiji posle posete inspektora Vašoj kući, izaslanika Gorana Ilića šefa kriminalističke službe PS Obrenovac koji Vas je savetovao da smanjite gas, rečima: "Da li ste svesni šta radite?".

Mi razumemo da sve ide po onoj narodnoj „sila Boga ne moli, a Bog silu ne voli“. Suzana, naši izvori iz Obrenovca su nas obavestili da je egzistencija cele Vaše porodice direktno ugrožena od strane Milorada Grčića koji je inače prvi čovek SNS-a za Obrenovac, a još uvek ima veliki uticaj i u Elektroprivredi Srbije gde je inače vaš otac zaposlen, pa stoga i razumemo tekst iz Vašeg mejla koji ste nam uputili.

Od naših izvora iz Obrenovca smo saznali da je gospodin Grčić dobio celodnevno policijsko obezbeđenje, zbog kako kažu naši izvori čudnih okolnosti, a sve i dalje o trošku građana Srbije. Iako pismo koje ste nam uputili 28. januara u 14:31 časova ne odgovara istini i stvarnom činjeničnom stanju, i znamo da ste morali podleći pritisku radi očuvanja porodične egzistencije, te ga mi zbog objektivnog informisanja javnosti objavljujemo u celini. 

Poštovana Suzana, ponavljamo da razumemo Vaš postupak, ali znamo i način postupanja Milorada Grčića, počev od njegovog postupanja prema predsedniku sindikata EPS-a za šta prilažemo link u nastavku.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od Stanko u 01.02.2023 16:10:31 h
     0 
Odmah ubiti govno!
od Gahahah u 30.01.2023 19:20:17 h
     0 
Ceo zivot se novinarstvo svodi na izvore (lazi) jer zakonski samo tako mozete da izbegnete kazne zbog lazi Ne razumem zasto ne pomenete svoje izvore imenom i prezimenom