Glas Javnosti

UKRAJINKA USVAJALA DECU, PA IH PRODAVALA PEDOFILIMA DA IH SILUJU: Na sudu izgovorila JEZIVE REČI!

Vesti
Autor: Glas javnosti

Ukrajinka Svetlana Pljuško redovno je napadala, maltretirala i kinjila decu staru od četiri do 16 godina, zlostavljala ih i drogirala pre nego što bi ih predavala pedofilima

Hraniteljka koja je "spasavala" decu iz Ukrajine izvedena je pred sud u Poznanu, Poljska, pod optužbama da je puštala pedofile da siluju decu koju je, pak, terala da jedu povraćku i žvaću prljave pelene.

Kako prenosi "Dejli mejl", Ukrajinka Svetlana Pljuško redovno je napadala, maltretirala i kinjila decu staru od četiri do 16 godina, zlostavljala ih i drogirala pre nego što bi ih predavala pedofilima koji su joj plaćali za tu "uslugu".

Navodeći jedan primer, tužilac Aneta Čhamžinska-Penkala rekla je da je Pliško u dogovoru sa neidentifikovanim muškarcima, sebi napravila stalan izvor prihoda tako što bi im podvodila maloletnice koje je primoravala na polni odnos.

pixabay
foto: Glas javnosti

Lokalni novinar Pjotr Zitnicki iz uglednog lista "Gazeta viborča" preneo je da su devojčicu "držali za kosu i silovali, dok je (Pljuško) stajala na vratima sa telefonom u ruci i odbrojavala vreme" koje su platili.

Dečji psihijatar koja je pregledala decu rekla je sudu da su bila u lošem stanju. Jedno petogodišnje dete težilo je jedva 11 kilograma i svi zubi su mu istrulili.

Za "dobročiniteljku" se saznalo kada je lekar pozvan kod nje kući da leči dete koje se žalilo na stomačne probleme. Tada mu je jedna od devojčica ispričala šta se dešava, a potom i ostala deca.

Pljuško, kojoj preti kazna do 15 godina zatvora ako bude proglašena krivom, rekla je da je pre Specijalne vojne operacije, 15 godina vodila hraniteljski dom u Ukrajini i da ranije nije bilo pritužbi na njen rad.

Negirajući sve optužbe, ona je sudu rekla: "Možda sam ih povredila, jer ih nisam okružila ljubavlju i pažnjom."


Glas javnosti/R02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR