Glas Javnosti

VESIĆEVA VERZIJA DEMONSTRACIJA: Mlađan Đorđević i Grigorije inspirisali narod na proteste

Vesti
Autor: Glas Javnosti

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, objavio je na svom Fejsbuk profilu fotografije na kojima se vidi kako je Beograd izgledao posle sinoćnjih nereda u prestonici.

-Ovo je deo haosa koji su huligani koji su noćas uništavali i palili Beograd ostavili za sobom. Oni koji nisu učestvovali na izborima sada bi na silu da zauzmu Narodnu skupštinu, puna su im usta Kosova i Metohije, a srbuju hiljadama kilometara od KiM gde ovi ”heroji” ne smeju da odu- napisao je Vesić.

On je naveo da je “huligane koji su rušili Beograd” organizovao radikalni desničar Srđan Nogo, a da su inspiratori bili Mlađan Ðorđević i vladika Grigorije.

-Huligane koji su rušili Beograd organizovao je radikalni desničar Srđan Nogo, a inspiratori su bili Ðilasov kum i politički guru Mlađan Ðorđević i njihov lični vladika i “biznismen” koji se juče proslavio izjavom da bi da sruši hram Svetog Save -vladika Grigorije- naveo je Vesić.

On kaže da, dok se država bori da sačuva zdravlje i živote građana od korona virusa, ta politička grupacija vodi politiku ultradesničarskog paljenja i rušenja institucija i gradske i državne imovine.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR