Glas Javnosti

VELIKI PLANOVI: Nemci grade hotel visoke kategorije za GEJ populaciju na Srebrnom jezeru

Vesti
Autor: Glas javnosti

Turističko naselje Beli Bagrem na Srebrnom jezeru u Opštini Veliko Gradište, prema Planu detaljne regulacije u okviru turističke ponude uskoro bi moglo da dobije nove hotele, vikendice, sportske i manje ugostiteljske objekte namenjene samo za gej populaciju.

Kako su čelnici opštine Veliko Gradište ranije u više navrata najavili da je dobijena primamljiva ponuda od investitora iz Nemačke koji je izrazio zainteresovanost za ulaganje u izgradnju hotela visoke kategorije u modernom stilu sa svim pratećim sadržajima.

Ovaj hotel bi se nalazio na Srebrnom jezeru sa druge strane brane, tačnije na takozvanom Dunavskom špicu u blizini marine. Vrednost ove investicije je procenjena na 10 miliona evra, a kako saznajemo, ovaj hotel bio bi namenjen isključivo gej populaciji iz celog sveta.Ovaj potez lokalnih čelnika da se na Srebrnom jezeru širom otvore vrata i za LGBT populaciju, turističkim poslenicima u ovoj Opštini uliva nadu da bi zaiteresovanost posetilaca bila još veća, budući da je poslednjih godina Srebrno jezero posetilo između 600 i 700 hiljada turista, dok, samo tokom prošle godine zabeleženo je oko 130.000 noćenja.

(Izvor: Tpknews.com)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR