ВАЖНО ОБРАЋАЊЕ ДОДИКА У БАЊАЛУЦИ Српска се мора одбранити, а ово је кључни тренутак

Dodik1

Члан Председништва БИХ, Милорад Додик, одржао је конференцију за новинаре у Бањалуци.

Том приликом, истакао је да Република Српска нема план за сецесију те да је њен основни циљ изворни Дејтон, очување Републике Српске и њеног легитимитета као и то да Србија буде јака.
Нагласио је и то да Сарајево на челу са Бакиром Изетбеговићем покушава да држи предавање председнику Републике Србије, Александру Вучићу и истакао да Бошњацима одговара нестабилна Србија.


У свом обраћању, такође је поручио да је напад на Србију, напад на њеног председника и то да " Бањалука више припада Вучићу него Изетбеговићу"-изјавио је Додик.


Српска се мора одбранити , а ово је кључни тренутак, поручио је Додик.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Демократски фронт је прошле недеље на конференцији за штампу обавестио црногорску јавност да је у Виши и Апелациони суд упутио допис којим обавештавада је у Специјално државно тужилаштво упућен документ који у потпуности обара пресуду за државни удар.

Долазак митрополита Украјинске православне цркве Онуфрија у Подгорицу има вишеструки значај, наводи ректор Цетињске богословије отац Гојко Перовић и додајe да то представља добар подсетник црногорским властима да се окану ћорава посла „прављења и обнављања државних цркава” у 21. веку.

На Граничном прелазу Батровци од јуче је велика гужва коју су створили људи који чекају у реду да уђу у земљу.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone