Glas Javnosti

Ужас у Крушевцу: Девојчица (13) донела на свет мртворођенче, па испричала да ју је СТРИЦ СИЛОВАО


Autor: novosti.rs/foto: Pixabay

Медицинско вештачење требало да утврди истину о случају

КРУШЕВЉАНИН Саша У.(41) ухапшен је због основа сумње да је обљубио малолетну братаницу стару 13 година, која је у четвртак родила мртворођенче, потврђено је "Новостима". Медицинским вештачењем би требало да се утврди шта се тачно догодило у насељу Читлук у Крушевцу и да ли је заиста тачно да је стриц, како је испричала девојчица, одговоран за кривично дело за које је осумњичен.

Тринаестогодишња девојчица, која са својом породицом и стрицем живи на истој адреси у ромском насељу на периферији Крушевца испричала је након порођаја да је пре девет месеци била жртва свог блиског рођака.

Окружење малолетнице није приметило трудноћу и наводно су претпоставили да је девојчица само добила на килажи.
-Очекује се саслушање осумњиченог пред Вишим јавним тужилаштвом у Крушевцу и одлука о продужењу притвора-износи незванично извор “Новости”.-За сада се случај у овој фази води као кривично дело обљуба над малолетним лицем. Медицинско вештачење треба да расветли цео догађај.

У међувремену, девојчица је здравствено збринута на Одељењу гинекологије крушевачке болнице. Разговарала је са стручњацима и полицијом. Истрага је у току. За кривично дело обљуба над малолетним лицем, у случају да је оштећена остала у другом стању, учиниоцу прети казна затвора од 5 до 15 година.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR