Унакажена ратница пуштена из болнице без повреда?! ВИДЕО

Joana_Jedrzejcik

youtube/CGTN

Пољска првакиња УФЦ-а Јоана Једрејчек пуштена је из болнице неколико сати након што је у мечу за титулу поражена од Веили Жанг.

Бивша шампионка у категорији између 48 и 52 килограма УФЦ и прошлонедељна такмичарка Јоана Једрејчек, пуштена је из болнице након догађаја у Лас Вегасу. Подсетимо, победила је Вели Женг у најбољој борби за жене у историји УФЦ-а подељеном одлуком судија.

Поред квалитета меча који је многе оставио без даха, највише је шокирао хематом на средини чела. На почетку треће рунде, Пољакиња је добила снажан директ у чело које је почело да отиче.

На крају меча била је једва препознатљива у односу на девојку, која се пре само два дана на сучељавању појавила у црвеној хаљини и ципелама с високом петом. Чело јој је било толико отечено да јој је цела глава изгледала деформисано, о чему сведоче бројне фотографије које круже интернетом.

После меча је превезена у болницу, из које је пуштена након неколико сати прегледа. Резултати ових прегледа, с обзиром на њен изглед, такође су били шокантни.

"Нема значајних повреда", рекао је познати ММА новинар Ариел Хелвани, који је ове информације добио од свог тима.

Заиста је невероватно да је Јоана после такве борбе отпуштена из болнице након само неколико сати без значајнијих повреда.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ministar prosvete Srbije Mladen Šarčević izjavio je danas da će se nastojati da se upis na fakultetima ne pomera i dodao da će prijemnih ispita za buduće studente biti i ove godine.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone