Glas Javnosti

UMALO TUČA MEĐU DEMOKRATAMA Lečić i Dimitrijević se vukli za jakne

Vesti
Autor: Glas javnosti

Sednica Glavnog odbora Demokratske stranke nije ni počela, a ishod je gotovo moguće naslutiti po tenzijama na ivici fizičkog sukoba ispred ulaza u salu u zgradi Madlenijanuma u Zemunu, gde će biti održana, a kako tvrde svedoci, u klinču su bili Branislav Lečić i Toša Dimitrijević, član Glavnog odbora DS.

Mediji su objavili snimak na kojem se vidi da je došlo i do rvanja između Branislava Lečića i Toše Dimitrijevića, člana Glavnog odbora DS, a na snimku se čuje komentar "sramota".

Grupa funkcionera DS koja je opozicija predsedniku Zoranu Lutovcu pokušala je, naime, da uđe u salu kako bi učestvovala u radu GO, ali im je zabranjeno, pa su oni pokušali da uđu na zadnji ulaz, gde su, međutim, zatekli privatno obezbeđenje, koje je navodno angažovalo rukovodstvo stranke.

Iz info službe DS pak tvrde da su poslanici Balša Božović i Radoslav Milojičić Kena doveli "huligane" da ne dozvole održavanje sednice Glavnog odbora DS.

Kako se navodi, ispred svih ulaza u Madlenijanum "postavljene su grupe od pet, šest krupnih, ćelavih i istetoviranih momaka koji maltretiraju članove Glavnog odbora i ne dozvoljavaju im ulaz u salu".

Predsednik DS Zoran Lutovac je tražio da interveniše policija.

Vrh stranke inače zaposlenima u Sekretarijatu stranke nije dozvolio ulazak u Madlenijanum, rečeno je Tanjugu.

Prema navodima tog izvora, navodno je Lutovac privatno zakupio salu Madlenijanuma i iznajmio prostor za "stručno usavršavanje".

(Izvor: Tanjug)

IZBORE MOŽETE PRATITI OVDE

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR