Glas Javnosti

SVE ZA SRBIJU, SRPSKU NIZAŠTA! Veterani Srbije i Srpske u Jagodini odali počast heroju Goranu Ostojiću (FOTO+VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Sabor ratnih veterana odao je danas u Jagodini počast pokojnom Goranu Ostojiću, komadantu 63. padobranske brigade koji je poginuo na Košarama.

-Šaljem jasnu poruku. Da nismo zaboravili naše kolege, naše borce, našu braću po oružju. Ratni veterani su štitili Srbiju, naš narod i biće uvek spremni da štite srpski narod i Srbiju, poručio je iz Jagodine Bratislav Dikić, predsednik i pravni zastupnik udruženja Veterana Republike Srpske i Veterana Republike Srbije.

Dikić je sve pozdravio novim sloganom veterana - Sve za Srbiju, Srpsku nizašta.

 

Veterani Srpske, ujedinjeni sa veteranima Srbije, velika je zadužbina i odgovornost nas koji smo preživeli, na našim srpskim zemljama, gde smo braća po oružju i prolivenoj krvi, da 
ćemo tu našu čast nositi i dalje, rekli su veterani Srpske.
 

Ratni veterani Srbije i Srpske  položili su vence na spomen bistu Ostojiću u holu škole.
diki 
jagodina 
Potpukovnik Goran Ostojić, najbolji oficir mlade generacije VS, poginuo je 28. jula 1998. nedaleko od karaule "Košare". Rođen je 1962. godine u Bačkom Dobrom Polju kod Vrbasa.
U Jagodini, gde mu i sada žive otac i brat, završio je osnovnu školu i Gimnaziju. Posle završene Vojne akademije raspoređen je u 63. padobransku brigadu Niš. Odlikovan je ordenom za hrabrost.

BONUS VIDEO: Profesor doktor Snežana Šerbula otkriva kako nas truju arsenom

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR