Glas Javnosti

ISPOVEST SUPRUGE MIKE ALEKSIĆA: POGLEDAO ME JE U OČI I ZNALA SAM ŠTA JE ISTINA (VIDEO)

TV Glas
Autor: Glas javnosti

Svedoci smo da je javnost Miku Aleksića, profesora glume, scenaristu, režisera i pedagoga, nakon optužbe Milene Radulović, Ive Ilinčić i još nekoliko devojaka „da ih je silovao“, surovo razapela na krst dok je proces još uvek u toku i dok presuda nije ni doneta, a istinitost tih optužbi nije potvrđena.

Ipak, javnost je zdušno prihvatila da se optužbe na račun Mike Aleksića iznose od strane bilo koga, na bilo koji nečin, ali se na nož dočeka svaka izjava koja govori u prilog Mikine odbrane. A možda je istina upravu tu: da je Mika zlonamerno satanizovan!

Razlog satanizacije Glas javnosti je objavio 26. januara pod naslovom: ALEKSIĆ ŽRTVA ENGLESKE OSVETE: SMESTILI MU JER JE ODBIO DA SNIMA FILM O BLAĆENJU SRBA, IZA PROJEKTA STAJALA MAJKA JEDNE OD NJEGOVIH UČENICA

U serijalu Glasa javnosti, koji započinjemo ispovešću Mikine supruge Biljane (Mašić) Aleksić, upravo ćemo uraditi ono što drugi nisu ni hteli, ni smeli: dati prostor onima koji poznaju Miku Aleksića i tvrde da nije kriv za ono za šta se optužuje, razgovarati sa decom iz njegove škole glume „Stvar srca“, čak i sa nekima koji su bili prisutni onda kada su se navodna silovanja dešavala. A sve u svrhu nemontirane istine i u duhu Glasa javnosti da mi ne ulepšavamo stvarnost! Ali iznosimo istinu!

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR