Glas Javnosti

UŽIVO: KO JE SPREČIO HAPŠENJE VLASNIKA TIRAŽNOG TABLOIDA? (VIDEO)

TV Glas
Autor: Glas javnosti

Predstavnici Novog policijsko sindikalnog saveza i advokati o aktuelnim temama govore na konferenciji za medije u Beogradu.

U obraćanju medijima, kako je najavljeno, biće reči o tome ko je sprečio hapšenje vlasnika uticajnog tabloida u Srbiji i kumova porodice Vučić, šta ima za posledicu otpuštanje i progon više od 10.000 policajaca u poslednjih 10 godina, šta je cilj i koje su posledice dovođenja iz BIA u MUP velikog broja lica i postavljanje na veoma uticajna rukovodeća mesta, zašto MUP još uvek nema prvog čoveka policije-direktora.

Primeri koordinacije političara, policije i tužilaštva, a sve sa ciljem zaštite kriminala i kriminalaca, kao i zašto vlast po svaku cenu želi da opravda postojanje “Jovanjice” biće, takođe, prema najavama, neke od tema konferencije.

Javnosti će se obratiti članovi rukovodstva sindikata i advokati: Momčilo Vidojević, predsednik Novog policijsko sindikalnog saveza, zatim potpredsednici Milan Dumanović, Zdravko Rajević i Nebojša Blagotić, kao i advokati Božo Prelević i Ivan Ninić.

Kako organizatori ističu, članovi rukovodstva sindikata, pored aktuelnih tema, izneće pojedinačno svoje primere kroz kakvu golgotu preko montiranih procesa su prošli, a u tesnoj saradnji političkog krila MUP-a, kriminalaca, pojedinih sudija, tužilaca i sindikalaca.

Glas javnosti uživo prenosi konferenciju za novinare Novog policijsko sindikalnog saveza koja se održava u Press centru Udruženja novinara Srbije.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR