Glas Javnosti

ABRAMOVIĆ: GRADIMO NOVI SRPSKI SVETSKI POREDAK, ZA SPAS ČOVEČANSTVA! (VIDEO)

Intervju
Autor: Glas javnosti

O tome šta čeka Srbiju, kuda ide ovaj svet, ko kroji planetarna zbivanja, šta rade tajna društva, o Teslinoj tehnologiji i umnoj laboratoriji, eksperimentima, vremenskoj mašini, kontroli, rasrbljavanju, jedinom izlazu... za Glas javnosti govori prof. dr Velimir Abramović.

Svet je u užasnoj krizi, kaže naš sagovornik.

Govori o planiranoj podeli Srbije na pet zona i šta će biti sa Beogradom, prognozira ko će pobediti na predstojećim izborima u srpskoj prestonici. 

Iznosi svoje mišljenje o pozadini nedavnog terorističkog napada u Moskvi, da li je u pitanju sukob unutar Kremlja, moguća zavera protiv Putina, kakva je uloga KGB-a, vojske, ruske crkve, jevrejske sekte Habat...

Da li je moguć nuklearni rat, zašto Zapad i Ukrajina nisu objavili rat Rusiji, koliko su Rusi daleko ispred zapadne tehnologije?

Ko pobeđuje na planeti: globalisti ili suverenisti, da li je suverenizam bajka?

Objašnjava zašto je neophodno da Srbija ima Teslin institut, koje su prepreke na tom putu, govori o moći Teslinih misli i dela, kako je sa svim tim povezan spas srpskog naroda i celog čovečanstva, kakve veze sa tim ima Indija.

– Mi gradimo novi srpski svetski poredak na bazi teslijanskih ideja – kaže Abramović i ukazuje zašto je važan spoj duhovnog i naučnog. Ima i posebno tumačenje simbolike broja 666.

Ceo razgovor o tim i drugim temama pogledajte u priloženom videu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR