Glas Javnosti

TAJNA OPERACIJA OBMANE, IZDAJE I PLJAČKE SRBIJE KROZ LIČNE UCENE – SINIŠA LJEPOJEVIĆ (VIDEO)

Intervju
Autor: Glas javnosti

Gost Glasa javnosti Siniša Ljepojević, novinar, publicista i politički analitičar, o tome šta su pokazali prvi razgovori u Briselu o francusko-nemačkom planu, zašto smatra da je u pitanju obmana javnosti i izdaja Srbije, da su u pozadini lične ucene i pljačka naših preostalih resursa.

– Francusko-nemački predlog je ustvari projekat Amerike koja vodi antisrpsku politiku, i ništa u tom predlogu nije prihvatljivo za nas jer je to faktičko priznanje tzv. države Kosovo. Ovo je politička gimnastika, glumljenje pregovora, proces „kuvanja žabe“ i mučenja javnosti da se na kraju realizuje ono što je već dogovoreno, plan je zapečaćen. Ključne institucije našeg društva su saučesnici, od parlamenta pa do, nažalost, crkve na liniji su obmane i, na kraju, izdaje – kaže Ljepojević.

Izdajom Kosmeta Srbija prelazi na stranu zapada i izdaje interese Rusije i Kine, a Rusija je najpouzdaniji politički zaštitnik Srbije u međunarodnim institucijama i predvodnik političke budućnosti sveta i tu treba da bude naš interes, ističe sagovornik Glasa javnosti.

Objašnjava i zašto je jedan od instrumenata obmane i manipulacije i zajednica srpskih opština, kako funkcioniše tehnologija održavanja napetosti i prikrivanja suštine, zbog čega je opasan ulazak u Srbiju investicionog fonda Blekrok koji raspolaže sa 10.000 milijardi dolara i može da kupi šta god hoće, ima li rešenja, da li je moguć oružani sukob, šta kaže o svom eventualnom političkom angažmanu...

Ceo razgovor sa Sinišom Ljepojevićem pogledajte u priloženom videu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR