Glas Javnosti

ŠTA SU POKAZALE LITIJE I ŠTA SLEDI: OVO JE BORBA PROTIV SILA ZLA I TAME! (VIDEO)

TV Glas
Autor: Glas javnosti

Koje su po(r)uke, šta su pokazali događaji u subotu, 17. septembra, u centru Beograda, u vezi sa Evroprajdom i protestima protiv te manifestacije? Ko je pobedio, a ko poražen, ima li uopšte pobednika, da li je to (ne)važno?

O tome su za Glas javnosti govorili Aleksandra Knez Milojković iz Saveza pravoslavnih žena i Ranko Gojković iz Porodičnog sabora, koji su bili uključeni u organizaciju litija koje su se prethodnih nedelja održavale u centru Beograda, u znak podrške tradicionalnim porodičnim vrednostima i protivljenja Evroprajdu.

Ovo je duhovna borba na duge staze, ratujemo protiv sila zla i tame, neke su od poruka naših sagovornika.

Otvoreno su govorili o problemima i dilemama kako se organizovati u subotu, s obzirom na to da je MUP zabranio održavanje porodične šetnje koju su planirali. Da li su o tome razgovarali sa srpskim patrijarhom? Na kakve probleme su nailazili i na sam dan okupljanja učesnika Evroprajda u centru Beograda, šta se dešavalo na ulicama?

Ko stoji iza litija, ima li istinite u različitim pričama koje se pojavljuju u javnosti u vezi sa tim? Da li su litije ispunile očekivanja i ciljeve, šta dalje – da li će biti nastavljene, sa kojom misijom...

To su neke od tema razgovora koji možete pogledati u priloženom videu.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR