Glas Javnosti

SKANDAL U SKUPŠTINI BEOGRADA ZBOG EVROPRAJDA: Beogradski gej lobisti ili narodni zastupnici?!

TV Glas
Autor: Glas javnosti

Na današnjoj sednici Skupštine Grada Beograda dogodilo se nešto skandalozno, kaže sagovornica Glasa javnosti Nada Gladović, predsednica udruženja “Lekari i roditelji za nauku i etiku”.

Objašnjava da, iako je na sastanku sa šefovima odborničkih grupa bilo dogovoreno da šef odborničke grupe Dveri – Patriotski blok Radmila Vasić obrazloži predlog da se u dnevni red uvrsti i njihova inicijativa da se otkaže Evroprajd čije održavanje je najavljeno od 12-18. septembra u Beogradu – predsednik gradske skupštine Nikola Nikodijević joj to nije dozvolio.

Naša sagovornica je iznenađena i što niko od odbornika nije reagovao da obrani pravo da izabrani predstavnik građana govori pred gradskim parlamentom. Da li oni zastupaju građane ili gej lobiste?

Nada Gladović, uključena u krovnu organizaciju “Ujedinjeni za tradiciju i porodicu” koja stoji iza litija, govorila je i o tome zbog čega su protiv Evroprajda, o nedavno održanoj litiji za odbranu tradicionalne porodice i Srbije, o sledećoj litiji najavljenoj za 28. avgust…

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR