Glas Javnosti

SKANDAL: NAČELNIK POLICIJE PIJAN IZAZVAO SUDAR I POBEGAO (VIDEO)

TV Glas
Autor: Glas javnosti

Kako saznaje portal Glas javnosti Milovan Perić, bivši načelnik PS Palilula, koji je pre par meseci prebačen u Ljermontovu na poziciju glavnog koordinatora upravnih poslova, sinoć 29.12.2022., oko 19.20 u Višnjičkoj ulici, u blizini TC Biga, vozilom marke Audi A4 crne boje otpozadi, usled neprilagođene brzine, svojim prednjim desnim delom udario u zadnji levi deo Reno klia kojim je upravljao mušk

Od udara je vozilo Reno klio odbačeno na banderu. Perić je pobegao sa lica mesta u nameri da prikrije svoj identitet, nakon čega je preduzeta policijska potera za njim, ali je sustignut od strane saobraćajne policije u Mirijevskom bulevaru kod kućnog broja 6.
 Perić se zatim zaključao u vozilu i nekih pola sata odbijao je da izađe iz vozila psujući i vređajući saobraćajne policajce, koji su u cilju rešavanja problema tražili ispomoć patrole policije PS Palilula. Nakon alkotestiranja utvrđeno je kod načelnika Perića pronađeno 1.29 promila alkohola, zbog čega je zadržan u PS Savski venac do otrežnjenja .Žena I muškarac  u udarenom vozilu žalila su se na bolove u glavi i vratu, saznaje Glas javnosti od izvora u MUP.
Advokat Vladimir Gajić i bivši pripadnik naših bezbednosnih službi, Vladimir Savić, prvi su se odazvali na poziv Glas javnosti da prokomentarišu ovaj skandal iz MUP Srbije.
Glas javnosti će nastaviti da prati ovaj slučaj

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Naomi Samuel u 15.01.2023 05:29:43 h
     0 
Želim se zahvaliti DR Apati, čovjeku koji mi je pomogao da popravim svoj brak i natjerao muža da me voli više, ako imate bilo kakav problem u braku, možete ga direktno kontaktirati na -Email- drapata4@gmail.com, Također možete poslati Whatsapp/viber s ovim brojem ( 66 81 302 8552), on je prava osoba koja će vam pomoći s vašim problemom u braku, želim vam sve najbolje.