Glas Javnosti

PRELETAČI SU NAJVEĆE ZLO! TUKLI ME PALICOM, TUŽILAC IH ODMAH OSLOBODIO – POSLANIK ALEKSANDAR JERKOVIĆ (VIDEO)

TV Glas
Autor: Glas javnosti

Narodni poslanik Aleksandar Jerković je na sednici Skupštine Srbije rekao da ga je pre mesec dana na Košutnjaku napalo osam osoba koje je predvodio funkcioner Srpske napredne stranke, izvesni Slobodan Stanimirović, zvani Struja iz Barajeva.

– Osmorica su me sačekala i dobio sam nekoliko udaraca palicom. Policija je napadače uhapsila za manje od sat vremena, a tužilac je napadače na narodnog poslanika koji ima imunitet jednak imunitetu predsednika Republike pustila za manje od jednog minuta – kazao je Jerković, napominjući da su mu prilikom napada upućene reči „Bićeš ubijen“.

Kako je dodao, Stanimirović je bio član Saveza komunista Jugoslavije, SPS-a, Demokratske alternative, Demokratske stranke Srbije, Demokratske stranke i na kraju Srpske napredne stranke. Svojevremeno bio hapšen, krivična prijava bila podignuta, zbog višemilionske krađe struje dobio je nadimak Struja, ali je prošao bez kazne jer su ga štitile političke stranke čiji je trenutno bio član, naveo je Jerković.

– Stanimirović je univerzalni vojnik svih partija, a na takvima kojih ima na hiljade svuda u Srbiji, pa i u ovom parlamentu, počiva svo zlo – kazao je Jerković.

Njegovo obraćanje na sednici Narodne skupštine Republike Srbije pogledajte u priloženom videu.  

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR