Glas Javnosti

PAKLENI PLAN GLOBALISTA: UNIŠTITI PRAVOSLAVLJE! I SPC NA UDARU, OBAVEŠTAJNE SLUŽBE U AKCIJI! (VIDEO)

Glasno
Autor: Glas javnosti

Kakvim opasnostima spolja i iznutra je izloženo pravoslavlje kod nas i u svetu, kakvu ulogu u tome imaju američke obaveštajne strukture, a kakvu Carigradska patrijaršija, šta je cilj, zašto je tražio prijem kod patrijarha Porfirija, za Glas javnosti otvoreno i oštro govori Diogenis Valavanidis, predsednik Centra za zaštitu hrišćanskog identiteta.

Reč je o geopolitičkom projektu duboke države sa namerom da se uništi pravoslavlje, a glavni cilj su Rusija i Ruska pravoslavna crkva. Ovo je sudar dobra i zla – ocenjuje naš sagovornik.

Posebno upozorava na, kako navodi, šokantnu odluku SPC o davanju autokefalnosti takozvanoj Makedonskoj pravoslavnoj crkvi, kao i na pokušaje da se srpske crkve i manastiri na Kosovu i Metohiji pretvore u albanske.  

U pitanju je opstanak države i nacije i nedopustivo je ćutati u ovako važnim trenucima, svako od nas treba da učini sve što je u njegovoj moći kako bi se sprečilo da se opasna agenda ostvari, upozorava Valavanidis, koji je odlikovan jednim od najviših ordena Srpske pravoslavne Crkve – Ordenom Svetog cara Konstantina.

Ceo razgovor pogledajte u priloženom videu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR