Glas Javnosti

NEBOJŠA TUBIĆ ŽABAC: Podzemlje je danas IZOPAČENO, odsecaju delove tela...Konci se ne vuku iz Srbije već iz Crne Gore! (VIDEO)

TV Glas
Autor: Glas Javnosti

Nebojša Tubić Žabac, preživeo je ono što se ne preživljava. Čovek koji od 2012. godine slavi dva rođendana ispričao je za Fajter kako je srpsko podzemlje nekada funkcionisalo, a koliko je danas izopačeno.

Žabac je u ušao u istoriju kada je preživeo metak koji bi bio koban za većinu ljudi. Život su mu spasili lekari koji ni sami nisu bili sigurni da će uspeti da preživi. O ovom napadu Tubić kaže da se našao “na pogrešnom mestu u pogrešno vreme” i da on nije bio meta napada već ljudi sa kojima je tada sedeo u prestižnom novosadskom kafiću “Aleksandar”.

Čitav njegov život je ispunjen angedotama uglavnom iz srpskog podzemnja kakvo je bilo nekada. O poznanstvima sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, Miloradom Ulemekom Legijom i Zvezdanom Jovanoviće, ispričao je događaje koji su na njega ostavili utisak.

Ipak, on kaže da je kriminal nekada bio nešto sasvim drugo, da ne može da se iskoreni, ali da može da bude iole ljudski.

-Danas je ovo sve izopačeno, odsecaju delove tela, prave sačekuše, ubijaju se međusobno- kaže Nebojša Tubić za Fajter.

On je napomenuo da je danas sve mnogo drugačije i da se “konci ne vuku iz Srbije već se kriminalni obračuni iz Crne Gore završavaju ovde”.

Nebojša Tubić takođe je bio i svetski putnik, koji na putovanjima upoznao mnoge svetske zvezde poput Majk Tajsona, Lajdi Gage, Hali Beri, Roberta Kavalija…

Njegove najveće strasti uvek su bile lepe žene i skupi automobili pa je kako nam je rekao postao i kolekcionar automobila, od kojih teško može da izdvoji najdraži model.

Ipak, život mu je preokrenuo unuk, a to mu je “najlepši poklon koji mu je ćerka podarila”.

Ceo razgovor pogledajte na našem kanalu:

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR