Glas Javnosti

MLADENOVE ČAROLIJE ZA NATO: KOLONA TENKOVA OD 60KM NEVIDLJIVA (VIDEO)

TV Glas
Autor: Glas Javnosti

Istorija će ispisati još na stotine i hiljade strana o državi koja je nečijom voljom razbijena, za čije razbijanje je plan pravljen 20 godina, a koja je pokazivala jednu svojevrsnu snagu i pravilnost izabranog puta, uz takođe određene pionirske greške koje su zloupotrebljene za njenu devastaciju.

Stvoreno je 6 manjih i nesamostalnih državica, planiraju se i nove, 11 puta zaduženijih, sa više miliona izgubljenih radnih mesta, a taj uspeh je povećao apetite osvetnika za poraze u dva svetska rata sa ciljem da se i Srbija kao najveća i najbrojnija republika, po uzoru na SFRJ, raskomada i po mogućnosti pretvori u ekonomsku i demografsku koloniju.

U samoj Srbiji su se pre 22 godine vodile najžešće borbe na KiM, NATO je bez odluke SB UN odlučio da stane na stranu secesionista, zločinaca, kriminalaca i trgovaca ljudskim organima Srba i da sprovede kolektivni genocid nad njom.

Ipak, oslobodilački i slobodarski duh naroda, pre svega njegove Vojske i Policije, doprineo je da se pakleni plan ne realizuje u potpunosti. Mnogi su položili ispite nacionalnog ponosa, dostojanstva i časti, postali heroji u sprečavanju potpune okupacije, dok su neki na tim ispitima pali.

Sigurno je da će istorija zabeležiti i to da je neko u Srbiji nadmudrio NATO, da mu je uz svu savremenu tehnologiju kolonu tenkova, oklopnih i motornih vozila od 60km učinio puna 4 dana nevidljivom, što je nezabeleženo u istoriji ratovanja.

O svim tim pitanjima razgovarali smo sa Mr DRAGANOM TRIFKOVIĆ, Direktorkom Centra za geostrateške studije i Pukovnikom u penziji MLADENOM BOŽIĆEM, ratnikom sa KiM:

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR