Glas Javnosti

MIROSLAV PAROVIĆ: VUČIĆ IZDIKTIRAO NESTOROVIĆU GDE SME DA IZAĐE NA IZBORE (VIDEO)

Glasno
Autor: Glas javnosti

Parović smatra da izbori za EU parlament neće dubinski promeniti odnos snaga u EU, ali će pobeda Marin le Pen u Francuskoj i dobri rezultati suverenista u nekoliko zemalja doneti promene.

Evropa se priprema za eventualni dolazak Trampa na vlast, što će dovesti do ukrupnjavanja suverenističkih snaga.

Najveće iznenađenje lokalnih izbora u Srbiji je uspeh grupa građana na lokalu. Doktor Milić kao američki lobista moraće da se povinuje rezultatima dogovora Vučić-Hil.

Mi-snaga naroda su, kako tvrdi Parović, Vučićev projekat. Kao dokaz iznosi argument da su na lokalnim izborima po nalogu Vučića nastupili samo u gradovima i mestima gde naprednjaci ubedljivo pobeđuju i da su na prethodnim izborima praktično sačuvali Vučića.

Svesrpski sabor je, kako ocenjuje Parović, parada kojom se prikriva izdaja KiM i najavljuje uništenje Republike Srpske. Na KiM se srpovodi Išingerov plan koji u svemu predviđa nezavisno Kosovo, samo bez de jure priznanja od strane Srbije.

Parović poručuje da se mora napraviti nova opoziciona platforma koja će privući konzervativne glasače protivnike vlasti. Nova suverenistička opozicija mora biti prihvatljiva za najveći deo birača koji su patriotskih i demokratskih uverenja, zaključuje Parović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR