Glas Javnosti

MIHAJLO BASARA I JOVAN TAMBURIĆ: POSLEDNJI VOZ ZA TUŽBE PENZIONERA – USTAVNI SUD MARIONETA VLASTI (VIDEO)

TV Glas
Autor: Glas Javnosti

Aktuelna vlast je po dolasku na tron proglasila penzije destabilizirajućim faktorom, dakle, penzioneri su remetilački faktor u državi.

Obećanje da se penzije neće dirati je pretvoreno u besomučnu pljačku istih od 10-25%, a tvrdilo se da je 10%, što je važilo samo za zaposlene sa platama preko 25.000,00din

Mi smo autoritarno društvo u kome je sve moguće pa i da se penzioneri pljačkaju na 32 načina.

Glava slobode ne može da se stavi na glavu roba, pa su i penzioneri dosta mlako gledali na pljačku.

Strazbur nije garancija da će se lako doći do pravde, on izgleda štiti interese nedemokratskih režima i velikih i bogatih sistema.

Mediji imaju veliku odgovornost za pokrivanje nepravdi u Srbiji i podršku vlastima.

Ustavni sud nije u funkciji zaštite pravne sigurnosti građana, on je marioneta vlasti.

Penzioneri su uspavani lažima i bajkama, a izdala ih je i jedina navodno penzionerska stranka koja je vodila računa samo o ličnim interesima svog rukovodstva.

Vrhovni Kasacioni sud je zaštitio interese penzionera sa KiM, čak i secesionista, kojima su neisplaćene penzije isplaćene za 3g, dok se penzioneri ostatka Srbije i dalje beskrupulozno pljačkaju. Od 2014g se pljačka i imovina Fonda PiO koja je trebala iznajmljivanjem, poslovni prostori, banje,... da puni fond, to se devastira i pljačka. Pljačka se i vlasništvo Fonda PiO u privatizovanim preduzećima i niko ne zna šta je sa time.

Rasprodaja i pljačka imovine Fonda PiO isti stavlja u ovisnost od budžeta i to olakšava posao za manipulacije penzionerima i kupovinu njihovih glasova lažnom pomoći koja je samo mali deo opljačkanog od penzionera.

Penzionere pljačkaju i na način da se preko Fonda PiO i nadležnog ministarstva finansiraju druga ministarstva.

O svim tim pitanjima i mogućnostima za pokretanje tužbi za vraćanje otetog razgovarali smo sa Predsednikom i Zamenikom USPVLS, JOVANOM TAMBURIĆEM i MIHAJLOM BASAROM:

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR