Glas Javnosti

KO SE PLAŠI SLOŽNE SRBIJE, DA LI MOŽE BITI UJEDINJENA I KADA

TV Glas
Autor: Glas javnosti

Danas je jedan od najvećih strahova onaj u kome strepimo da li će nam država opstati, da li će nam deca i unuci živeti u slobodi ili ne, u državi u kojoj je moguće lepo i srećno živeti i u kojoj se neće neprestano vraćati u prošlost i ratovati po šumama i gorama.

U emisiji o razbijanju srpskog korpusa, progonima ljudi i drugim pitanjima složne a ne posvađane Srbije razgovarali smo sa Predsednikom Pokreta Srpske sabornosti Prof Dr ALEKOM RAČIĆEM

Posebna pažnja je posvećena pitanjima:

Da li nas i zbog čega opterećuju strahovi i sumnje? Oni su danas prava pandemija svetskih razmera, nema osobe koja nije u nekim strahovima, sumnjama i brigama. Da li zbog dece, porodice, bračnog ili emotivnog partnera, zdravlja, poslova kojima se bavi, da li zbog roditelja, rodbine, prijatelja,... ili zbog opšte situacije u svetu i državi.

Te sumnje i strahovi razaraju iznutra, opterećuju i sputavaju da budemo racionalni, pa su po nekad reagovanja nerazumna i pogrešna.

Strahovi i sumnje se ne mogu izlečiti tabletama i pilulama, za to su potrebne informacije, istina, nada i vera u sebe i ono što radiš, vera u sopstvene planove i ciljeve, u pretke, roditelje, prijatelje, porodicu, posao i državu.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR