Glas Javnosti

OPOZICIJA MORA BITI SPOSOBNA DA SAČUVA IZBORNU POBEDU (VIDEO)

Intervju
Autor: Glas javnosti

U analizi političkih prilika tokom prethodnih izbora za grad Beograd, Cvijetin Milivojević podseća na razgovore Vučića i Đilasa koji su anulirali matematičku pobedu opozicije.

Milivojević smatra da bi šanse opozicije za pobedu na predstojećim izborima bile mnogo veće da se na njih išlo odvojeno i da je opozicija izašla na beogradske izbore u jednoj koloni.

On takođe zamera opoziciji zašto nije makar zapretila bojkotom zbog kršenja Ustava od strane predsednika Srbije koji je nosilac svih lista SNS-a.

Milivojević ukazuje na propuštenu priliku da se Vučić istera na čistac povodom njegovog nejasnog stava u vezi francusko-nemačkog plana. Opozicija nije reagovala ni zbog činjenice da vlast nije raspisala izbore na KIM, čime je priznala da ne kontroliše celokupnu teritoriju zemlje.

Ukazuje na apsurd da se ujedinjuju stranke  sa dijametralno suprostavljenim programima zbog čega volja birača može biti izneverena.

Milivojević sumnja u sposobnost opozicije da održi jedinstvo i posle eventualne matematičke izborne pobede formira vlast.



SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR