Glas Javnosti

I PATRIJARH UZ NAROD NA LITIJAMA! (VIDEO)

TV Glas
Autor: Glas javnosti

U okviru Nedelje porodičnog jedinstva, u Beogradu će se u nedelju, 11. septembra, održati litija koja će u 18 sati krenuti od Patrijaršije ka Hramu Svetog Save.

O litijama i onome što se dešava oko njih u emisiji Glasa javnosti govorili su Nada Gladović iz udruženja Lekari i roditelji za nauku i etiku, Aleksandra Knez Milojković iz Saveza pravoslavnih žena i Ranko Gojković iz Porodičnog sabora.

Oni su pozdravili oglašavanje patrijarha Srpske pravoslavne crkve Porfirija koji je, kako su naglasili, stao uz svoj narod na litijama. Pozvali su sve građane da se pridruže litijama koje slave porodične vrednosti i protive se održavanju Evroprajda u Beogradu.

Emisiju možete pogledati u priloženom videu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Naomi Samuel u 09.09.2022 13:36:52 h
     0 
Želim se zahvaliti DR Apati, čovjeku koji mi je pomogao da popravim svoj brak i natjerao muža da me voli više, ako imate bilo kakav problem u braku, možete ga direktno kontaktirati na -Email- drapata4@gmail.com, Također možete poslati Whatsapp/viber na ovaj broj 1(425) 477-2744, on je prava osoba koja će vam pomoći s vašim bračnim problemom, želim vam sve najbolje.