Glas Javnosti

GLAS UŽIVO NA LITIJAMA ZA SPAS SRBIJE I TRADICIONALNE PORODICE! (VIDEO)

TV Glas
Autor: Glas javnosti

U nedelju, 28. avgusta, u Beogradu se održavaju litije za spas tradicionalne porodice i Srbije.

Okupljanje učesnika litija je kod Patrijaršije i Saborne crkve, do 18 časova, kada litija kreće ulicama centra grada do hrama Svetog Save. Najavljeno je da će se centralnoj litiji u Beogradu pridružiti i litije koje će ranije istog dana krenuti iz Valjeva, ali i, kako se očekuje, iz nekih drugih gradova.  

Prethodnoj litiji – krsnom hodu, 14. avgusta, prisustvovao je veliki broj ljudi. Tom prilikom traženo je da se otkaže Evroprajd najavljen za septembar u Beogradu, a učesnici litija potpisivali su peticiju sa tim zahtevom.

Pozivamo građane da u što većem broju dođu i učestvuju u litijama, kako bismo odbranili tradicionalne porodične vrednosti i našu decu, poručili su iz krovne organizacije “Ujedinjeni za tradiciju i porodicu” koja stoji iza litija, a okuplja 45 udruženja i organizacija. U međuvremenu je iz državnog vrha najavljeno da će Evroprajd u Beogradu biti otkazan, iz Evroprajda su poručili da ne odustaju od manifestacije a organizatori litija ističu da se litije održavaju kako je planirano

Glas javnosti uživo prati litije.  
https://www.youtube.com/watch?v=P-J0WhbE3Bc

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR