Glas Javnosti

DECA STRADALA, SKUPŠTINA DA HITNO ZASEDA, MINISTRI DA PODNESU OSTAVKE! – POSLANIK ALEKSANDAR JERKOVIĆ (VIDEO)

TV Glas
Autor: Glas javnosti

Ovo se nije dešavalo ni u najluđim vremenima. Čak ni tokom ratova, kada je lakše bilo kupiti bombu nego kilogram banana – rekao je narodni poslanik Aleksandar Jerković na vanrednoj konferenciji za novinare povodom masakra u beogradskoj Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“, gde je učenik ubio devet osoba.

– Da li vam je sad jasno šta su uradili ti vaši zakoni protiv nasilja u porodici, a ustvari zakoni protiv porodice, protiv vaspitavanja i zdravog razuma? Tim vašim satanističkim zakonima oduzeli ste roditeljima moć da vaspitavaju svoju decu. Ovo danas moglo je da se desi bilo kom detetu Srbiji, i mom i vašem – kazao je Jerković.

Zatražio je od tužilaštva da „zbog propagiranja primitivizma i nasilja na medijima momentalno izda nalog za hapšenje Olivere Zekić, Željka Mitrovića i Dragana J. Vučićevića“, kao i hapšenje „direktorke Osnovne škole „Đura Jakšić“ Tamare Jelić koja je dozvolila snimanje spota sa Kristijanom Golubovićem u prostorijama škole“.


– Ovi ljudi su ugrozili i nastavljaju da ugrožavaju bezbednost naše dece i u ovom trenutku. Ali ugrožava ga i Dolovac Zagorka, republički javni tužilac, ugrožava ga i Stefanović Nenad, ako momentalno ne počnu da rade svoj posao! – rekao je Jerković i dodao da traži od predsednika Narodne skupštine Vladimira Orlića da odmah zakaže hitnu sednicu parlamenta na kojoj bi se raspravljalo o poverenju Vladi i ukidanju odredbi iz svih zakona koje roditelje sprečavaju da vaspitavaju decu na tradicionalan način.

Pokret „Nema nazad, iza je Srbija“ zahteva da neopozive ostavke odmah podnesu ministarka za brigu o porodici Darija Kisić, ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović i ministar obrazovanja Branko Ružić, naglasio je Jerković.

Bolje da je danas glava odletela svim ministrima i svim poslanicima, uključujući i moju, nego što su nam deca stradala, zaključio je Jerković.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR