Glas Javnosti

DA LI ĆE NATO OKUPIRATI SRBIJU 26. MAJA?! (VIDEO)

Intervju
Autor: Glas javnosti

Glišić je objasnio da se trenutno na Kosovu održava vežba NATO alijanse pod nazivom Defender 23, u kojoj, prema nekim najavama, učestvuje oko 23.000 američkih vojnika.

Gost emisije na kanalu Glasa javnosti bio je sdvokat i bivši narodni poslanik Vladan Glišić, koji je zajedno sa voditeljem Dejanom Katalinom govorio o veoma aktuelnoj temi: Da li je moguća okupacija Srbije 26. maja od strane NATO pakta?
Glišić je objasnio da se trenutno na Kosovu održava vežba NATO alijanse pod nazivom Defender 23, u kojoj, prema nekim najavama, učestvuje oko 23.000 američkih vojnika iz Albanije, Turske, Severne Makedonije i Hrvatske, pod komandom pet visokih oficira, te da to može poslužiti kao izgovor da se aktiviranjem SOFA i IPAP sporazuma (koji omogućavaju NATO snagama prolaz kroz našu zemlju) izvrši okupacija Srbije.
Glišić smatra da bi Zapad mogao da iskoristi podele u srpskom društvu, tačnije narodno nezadovoljstvo i tvrdoglavost vlasti, i da u svojstvu svojevrsnih "plavih šlemova", uđe s vojskom na teritoriju Srbije da "razdvoji zavađene strane" i tako izvrši okupaciju naše države. Sve to, smatra Glišić, uz odobrenje "kvislinga i ostalih izdajnika u Srbiji".
On je objasnio da srpski narod mora da organizuje samoodbranu od ovakve okupacije, ali da je u tome već prilično onemogućen "razoružavanjem koje je usledilo nakon masakra u osnovnoj školi na Vračaru", koje je, po njemu, takođe nametnuto spolja - "direktnim ili indirektnim uticajem".
U emisiji pogledajte šta je još Glišić rekao na ovu i još niz aktuelnih tema, kao i koji je njegov savet kako da se odbranimo od potencijalne okupacije.


Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR