Glas Javnosti

CENZURISANI INTERVJU! Legalizacija istopolnih zajednica je politika! (VIDEO)

TV Glas
Autor: Glas Javnosti

Profesor sociologije dr Zoran Milošević ocenio je da bi usvajanje zakona o istopolnim zajednicama uticalo negativno na društvo u kome živimo, jer će biti povećan broj mladih koji će se izjasniti kao homoseksualci.

- To je moda. Prema najnovijim naučnim istraživanjima homoseksualnost se širi putem mode, odnosno socijalnim razlozima. Tome će se mnogi podčiniti i tražiti svoj profit i ostvarivanje svojih interesa. Najnovije istraživanje Galupa kaže da postoji 5,6 odsto se izjasnilo kao homoseksulaci u Americi. U razloge što su se tako izjasnili ubrajaju se socijalni faktori i moda - rekao je Milošević za "Glas javnosti".

On je dodao da u Americi postoji "Fond pobede" koji pripada homoseksualcima i koji je bogat i pomaže politički svima koji hoće da se kandiduju u politici zbog čega u američkom kongresu danas imamo 12 takvih osoba, a i jednog ministra među postavljenicima Džoa Bajdena.

- Socijologija deli generacije mladih na razne načine , one koji su rođeni od osamdesetih do 2000. godine zovu milanilci. Zanimljivo je da je samo 30 odsto ove generacije stupilo u brak. Ostali su samci i nemaju porodice ili žive s roditeljima- rekao je Milošević.

On je dodao da je u tim generacijama porast homoseksualizma čak za 500 odsto.

-Legalizacija istoplonih zajednica je politika. Pravo na brak ne predstavlja osnovno ljudsko pravo i mi kao držaava nemamo razlog da usvojimo ovaj zakon. Osim regulisanja pitanja kao što je razvod , imovina, cilj ovog zakona je i usvajanje dece - smatra profesor Milošević.

On dodaje da bi takvi parovi imali dete , oni moraju da ga usvoje.

Ceo intervju pogledajte na kanalu "Glasa javnosti" na Vimeu.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR