Glas Javnosti

CACI MIHAILOVIĆ OTKRIVA: KO JE I ZAŠTO RADMILOVIĆEVU PREDSTAVU SMAKNUO SA REPERTOARA 

TV Glas
Autor: Glas javnosti

Legenda srpskog glumišta Milan Caci Mihailović pored izuzetno bogate pozorišne karijere, čuva od zaborava i događaje i anegdote glumaca sa kojima se družio ponajviše u Ateljeu 212 i u tom legendarnom bifeu. Sve to je sakupio u svom troknjižju pod nazivom „Uspomenar 212“, a četvrti deo Uspomenara, čiji je naslov „Čarobnjak Radmilović“ posvećen je legendarnom Zoranu Radmiloviću, njegovom životu.

U intervjuu za Glas javnosti Caci govori o svom velikom prijatelju otkrivajući i po neku tajnu. 

Pored knjige o Zoranu Radmiloviću pri kraju je i dokumentarni film „Glumčina“ koji će domaća publika imati prilike da vidi i pre Niškog festivala gde je prvobitno trebalo da bude premijera ovog dela. 

Caci Mihailović je otkrio da je Zoran Radmilović, pored glume bio i sjajan režiser na čijoj je predstavi glavna glumica služila na koturnama publiku sa slatkim i vodom kako se to radilo u srpskim kućama nekada. Publika je predstavu obožavala, ali je ona n volšeban način skinuta sa repertoara bez ijedne reči.  

-Zoran je bio božanstven i uvek se zaštitnički odnosio prema celom ansamblu – istakao je Caci Mihailović, a ko stoji iza cele priče pogledajte u VIDEU.  

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR