Glas Javnosti

NATAŠA PRIŠIĆ: HAPŠENJE ME OJAČALO! ZDRAVKO RAJEVIĆ: NE DAMO NATAŠU!

TV Fajter
Autor: Glas javnosti

Gosti Fajtera su Nataša Prišić, koordinator u Sektoru unutrašnje kontrole Elektroprivrede Srbije (EPS), koja je  razotkrila najveći kriminal i korupciju u istoriji ovog našeg vodećeg javnog preduzeća, uključujući i prisluškivanje predsednika Aleksandra Vučića, ali i nedavno uhapšena je od strane SBPOK-a i Zdravko Rajević, predsednik Odbora za borbu protiv kriminala i korupcije Novog policijsko sindikalnog saveza, koji je stao u njenu zaštitu, jer pretnje njoj i njenoj porodici, od kako tvrdi političke mafije, i dalje ne prestaju.

Nataša Prišić je uhapšena, u nesum,njivo neprimereno velikoj i silovitoj policijskoj akciji zajedno sa Momčilom Vidojevićem, predsednikom Novog policijsko sindikalnog saveza, da bi njega ubrzo pustili a nju zadržali u pritvoru u Beogradu zbog sumnje da je izvršila krivično dela "Izazivanje panike i nereda", a kasnije je i saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, odakle je puštena na “ograničenu slobodu”, uz takozvanu nanogicu.  

Takođe, Nataši Prišić se stavlja na teret da je u ponedeljak, 8. maja, u ime novoosnovanog Pokreta za borbu protiv korupcije "Pomirimo Srbiju sa pravdom", poslala potpisan e-mail na adrese više od 70 ambasada, što ne spori da je učinila.

Prema tvrdnji njenog advokata Ivana Ninića Nataša je tom pismu ukazala da  Aleksandar Vučić 36 meseci bestidno ćuti i štiti kriminalce i kriminal neviđenih razmera u EPS-u, koji je ona otkrila i dokumentovala zvanično kao službenik Unutrašnje kontrole EPS-a, a potom dobila otkaz i završila na ulici.

Ekipa Fajtera je na poziv i u društvu Zdravka Rajevića posetila Natašu u njenom domu u Novom Sadu da bi čula lično od nje kako je zaptravo hapšena, kako tvrdi,  “kao najveći kriminalac”, jer ne odustaje u svojoj borbi protiv kriminala i koorupcije u vodećem javnom preduzeću u našoj zemlji. Njeno svedočenje verujemo nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a saznaćemo eklsuzivno i do sada ne objavljhene pojedinosti o kriminalu u vrhu države.

Interesantno je, a dosta i čudno, da je neposredno, možda desetak minuta, pred dolazak Fajtera i Rajevića u dom Prišićevih službeno lice donelo rešenje o ukidanju mera “ograničene slobode”, takozvanu nanogicu, protiv Nataše…
Ostanite uz kanal Fajter!




SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR