Glas Javnosti

SPAVALA JE SA MUŠKARCIMA IZ 40 ZEMALJA: Evo ko je najbolji bio u krevetu

Život
Autor: Glas javnosti

Starleta Koko Be kaže da je vodila ljubav s muškarcima iz 40 zemalja, među kojima je i Sbija.

Zato je zanimljivo pogledati kako je Koko rangirala svoje ljubavnike i ko se, po njenom mišljenju, najbolje pokazao u krevetu.

- Bila sam sa muškarcima iz Amerike, Kanade, Rusije, Francuske, Norveške, Holandije, Džibutija, Italije, Belgije, Nikaragve, Hondurasa, Kolumbije, Brazila, Albanije, Srbije, Ukrajine, Jermenije, Argentine - navodi Koko.

- Prvi utisak me je često prevario, i ispostavilo se da su muškarci iz konzervativnijih kultura, na primer Arapi i Indijci najspremniji da eksperimentišu u krevetu. Ali, moram da priznam da su Brazilci bili najbolji ljubavnici, sa njma je uvek bila zabavno - objašnjava ona.
Takođe, Koko tvrdi da se Evropljani nisu baš pokazali, i kaže da su najdosadniji bili Britanci i Nemci. 

 

- Sa druge strane, oni su se maksimalno trudili da ja uživam, pitali su me šta me uzbuđuje, i to je za pohvalu. Dok sam radila kao striptizeta u Kanadi, sretala sam mnogo Jermena i Albanaca, ali njima je bilo mnogo važnije da se pohvale svojom odećom ili automobilom - napominje Koko.

Samo sa jednim muškarcem nije mogla da izađe na kraj, a to je bio Rus koji je, kako kaže, bio neumoran u krevetu i satima je mogao da vodi ljubav.

- Na kraju sam bukvalno pobegla od njega, jer nisam više mogla da izdržim taj tempo - iskrena je Koko.

Ipak, najviše ju je impresionirao bogati Danac s kojim je vodila ljubav na njegovoj luksuznoj jahti.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR