Glas Javnosti

SITNICE SU DOVOLJNE: Mali trikovi za brzinsku dekoraciju doma ovog proleća

Život
Autor: Glas javnosti

U danima punim stresa, spisak stvari koje su podložne dekoraciji u vašem domu pružiće vam podršku da ostanete na pravom putu i izbegnete haos...

Osećate li se preopterećeno, čak i u prvim prolećnim danima? Oslobodite svoj dizajnerski um tako što ćete ideje koje vam se dugo vrzmaju po glavi konačno isprobati u svom domu.
Da biste rasteretili um i korak po korak se približili slici željene oaze u svom domu, iskoristite ovomesečnu listu za pametno uređenje prostora.

Da li imate malu i teskobnu sobu? Postavite veliko ogledalo da bi prostorija odmah izgledala prostranije. Ako ne možete priuštiti novo ogledalo, pronađite neko na rasprodaji i osvežite okvir sprejom za lak u "uradi sam" fazonu.
Nabavite novu dekorativnu činiju za kuhinjski pult u kojoj možete držati sveže voće – korisno i estetski! Ili, jednostavno pronažite staru kutiju za kolače, oblepite je ukrasnim kanapom i transformišite je u originalan rustični dodatak koji ćete s ponosom prikazati na svom pultu.
Ili, konačno zasadite svoj mali vrt u kome ćete uživati u toplijim mesecima. Nemate baštu? Nema problema! Iskoristite prozorsku dasku da napravite malu zatvorenu baštu u kojoj možete uživati tokom cele godine.

Stvorite mesto za skladištenje u spavaćoj sobi nabavkom kanti i korpi koje ćete smestiti ispod kreveta ili klupe za odlaganje – oba načina su savršena za skrivanje dodatne posteljine ili odeće van sezone.
Odaberite i planirajte bilo koji dizajnerski projekat koji želite da završite do kraja leta... planirajte da ostanete fokusirani tokom jula i avgusta, zato je važno početi sada!
Male, ali pametne promene donose velike nagrade. Odaberite čak i samo jednu od prethodno navedenih ideja da biste počeli... i posmatrajte kako se divne stvari dešavaju u vašem domu!


Glas javnosti/ B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR