Glas Javnosti

Film o Elvisu Prisliju: "Prisila" otkriva pravu istinu o njegovom ljubavnom životu (VIDEO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

U subotu, 13. aprila, s početkom u 18h, u beogradskoj mts Dvorani održaće se specijalna projekcija filma rediteljke Sofije Kopole.

Prisila Prisli plakala je na premijeri filma koji nosi njeno ime, a koji je doživeo premijeru na Venecijanskom filmskom festivalu. Po memoarima supruge slavnog Elvisa Prislija snimljeno je ostvarenje "Prisila" rediteljke Sofije Kopole, koje će biti premijerno prikazan u Srbiji u subotu, 13. aprila, s početkom u 18h, u beogradskoj mts Dvorani.

Ovaj film otkriva istinu o velkoj rok zvezdi, kao i turbulentnom odnosu Elvisa i Prisile, prikazujući detalje njihovog odnosa. Prisila Prisli priznala je u Veneciji da nije lako gledati svoj život na velikom platnu. 

"Prisila" sa Kejli Speni u glavnoj ulozi i Džejkobom Elordijem kao kraljem rokenrola, prikazuje Prisilin odnos sa Elvisom od njihovog prvog susreta, kada je imala samo 14 godina, sve dok nije odvdedena u njegov svet, postala punoletna i pronašla svoj glas. Njih dvoje su se venčali kada su joj bile 22 godine.

Rok zvezda je namamila maloletnu devojčicu u svoju sobu u leto 1959. godine. Međutim, verovali ili ne, upravo je očuh doveo Prisilu do Elvisa i ostavio je kod njega u kući kada je ona imala samo 14 godina.

U filmu "Prisila" prikazano je kako Elvis pije tablete za regulisanje "gornjih" i "donjih" problema, što ga je kasnije dovelo i do smrti prouzrokovane dugogodišnjim drogiranjem i to kada je napuno 42 godine. Prisila je oduvek tvrdila da ona i Elvis nisu imali seks dok je ona bila maloletna čak i kada je živela sama kod njega u njegovoj vili Grejslend.

Elvis je imao 24 godine kada je napravio veliku žurku na koju je došla Prisila. Kada mu je rekla da je tek napunila 14 godina, Elvis joj je odgovorio: "Pa ti si samo beba".

Uprkos tome, sledeći put kada su se videli rekao joj je: "Želim da budem sam s tobom Prisila," pa ju je odveo u sobu gde ju je dugo i strastveno ljubio. Prisila je priznala kako ju je skinuo i ljubio u krevetu u Grejslandu, ali da nisu išli do kraja.

Dokumentarni filmovi o rok zvezdi će kasnije pokazati i dokazati da je Elvis imao i druge žene i da su skoro sve bile u osetljivoj dobi od 14 godina.

"Privlačile su ga mlađe devojke, a za njega je 14 godina bilo magično doba," reći će Frensis Frobs koja se viđala sa rok zvezdom isto u dobi od 14 godina.

Elvis je bio planetarno popularna zvezda, a cena njegove slave je bila zavisnost od lekova, koje je često delio zajedno sa ljubavnicama.


O legendarnom Elvisu Prisliju i danas se sa velikim interesovanjem piše, govori i snima, a njegov bračni život jednako intrigira javnost. Kamerom Sofije Kopole, a prema Prisilinim memoarima snimljen je film o njima i njihovoj povezanosti, započinjući sve od onog trenutka kada su se njih dvoje upoznali i kada je tinejdžerka Prisila Beaulieu zakoračila u život superzvezde rokenrola spozanjući da u privatnim trenucima on postaje i neko drugačiji. 

Čuveni par tumače glumci Dzejkob Elordi, poznat po seriji "Euforija" i Kejli Spejni, koja je za ulogu Prisile dobila nagradu "Volpi Cup" za najbolju glumicu na italijanskom filmskom festivalu u Veneciji.

Povodom bioskopskog starta, u subotu, 13. aprila, sa početkom u 18h, u mts Dvorani održaće se specijalna projekcija Kopolinog novog ostavrenja "Prisila", a pre toga biće upriličena vintidž izložba garderobe inspirisana samim filmom. Odmah nakon projekcije prvi put u bioskopskoj sali snimaće se uživo podkast "Tampon zona", na temu filma, a u prisustvu publike.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR