Glas Javnosti

Tesla je najveći naučnik svih vremena, a bio je i veliki vernik!

TREBA ZNATI
Autor: Glas javnosti

"Zamislite, liturgijski Nikola Tesla, ja saznam, on je bio ktitor za vreme svog života svih crkava i manastira u Americi. On je vodio dnevnik o tome koje je liturgije i kad posećivao, nije ni marsovac, ni budista nego je Srbin i Pravoslavac." 

Zašto se o ovome ne govori ni danas svi znamo.



"Molitva OČE NAŠ je najveći generator energije u meni... Dar mentalne energije dolazi od Boga. Bog je prosvetlio moj razum... Nisam ja autor ovih ideja", govorio je Nikola Tesla.

Zato što je lepše da se delimo na ulici, u komentarima, na poslu i u prodavnici, u kući, na slavama i svetkovinama nego da budemo sabrani u Hristu?
Zato što jedino tada i tako komunisti i njihovi potomci mogu narodom manipulisati onako kako sada čine a uvek i samo za interese neprijatelja srpskog roda Srbije i dece Srbije.


Ćelije kada se dele nastaju najveća obolenja isto je i sa Srbijom, obolelom, uspavanog duha i uma zbog nesloge i podela.A u toj anesteziji nas drže strahom. Strah nije ništa drugo do odsustvo RADOSTI, odsustvo Boga."Smrt ne postoji, a samim tim saznanjem, nestaje i strah od iste. Zapamtite: nijedan čovek koji je postojao nije umro. Pretvorili su se u Svetlost i kao takvi postoje i dalje. Tajna je u tome da se te svetlosne čestice vrate u prvobitno stanje. Vraćanje u neku od prethodnih energija. Ona je jedan od vidova Svetlosti u duši, ponekad ravna vrhunskom nebeskom svetlu. Nisam tragao za tim radi sebe, već radi dobra svih. nebeskom svetlu. Nisam tragao za tim radi sebe, već radi dobra svih.
Verujem da će moja otkrića učiniti ljudima život lakšim i snošljivijim, i usmeriti ih na duhovnost i moralnost."

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR