Glas Javnosti

OVO RADI MUŠKARAC KOJI JE ZALJUBLJEN DO UŠIJU: To će ga odati NA KECA, ženi će odmah biti jasno

TREBA ZNATI
Autor: Glas javnosti

Muškarci kada se zaljube ponašaju se poput dece, a ovo su znakovi koji ih odaju:

Psiholozi su izvdvojili 15 znakova koje će vam ukazati na neke (ne)svesne namere zaljubljenog muškarca:

1. Unervozi se u vašem društvu i izbegava kontakt očima

Da li se ponaša kao da ga CIA saslušava kada je u vašoj blizini? Nervozan je, preznojava se, izbegava kontakt očima, meri reči...

Plaši se da nešto ne pogreši u vašem prisustvu, nesvesan da baš taj strah može da ga izbaci iz "igre".

2. Ozbiljno se naljuti kada spominjete druge muškarce

Ovo je čest znak ljubomore. Može i da se potrudi da se pravi da mu "nije ništa" i da ga to ne zanima. Ali, ako je nezainteresovan zašto bi ga to razljutilo?

3. Smeje se na sve što kažete

To se zove nervozni smeh, a tipičan je za situacije kada se zbog vas izbezumi. Ako se smeje svemu što kažete od toga da ne volite alkohol, do toga kakav automobil vozi vaša majka, verovatno se plaši da mislite o njemu da je štreber.

4. Menja mišljenje da bi se složio sa vama

Ovo je alarm da je "odlepio za vama". Ali to je takođe znak da se "savija kako vetar duva" i da ne drži do svog stava i mišljenja. Na vama je da procenite da li vam takav prija.

5. Telefon se usija

Stalno traži neki izgovor da vam se javi i pošalje poruku. Od toga da je dobio novu priliku za posao, preko toga da vam poželi puno sreće ili laku noć, pa sve do neverovatne situacije da vam pošalje sliku maminog kućnog ljubimca, samo da bi održavao kontakt.

6. Njegovo ponašanje se pretvorilo u "ludilo"

Čini sve da privuče vašu pažnju. Spreman je na razne vratolomije, nema nikakve strahove od povređivanja i lomljenja. Skače s mosta na glavu u reku, vozi automobil 200 na sat, preuzima razne rizike samo da bi vas impresionirao.

7. Začikava vas, a ponekada i ismeva

Ovo je jedan od onih postupaka koji govore da je ozbiljno zainteresovan za vas, ali se zapravo plaši da vam pokaže koliko se zaljubio, pa stvari izvrće i zavija u ironiju.

Koliko god vam ovo izgledalo tinejdžerski i nezrelo, kod većine muškaraca to je poslednja odbrana da priznaju ljubav.

8. Igra "toplo-hladno"

Dešava vam se da vam se približi, a onda nestane? To je znak da "ispituje teren " da bi utvrdio da li vam nedostaje i da li ste spremni za vezu s njim.

Međutim, to često može značiti i skrivenu nesigurnost, pa razmislite da li je vredno izlaziti sa momkom koji se tako ponaša.

9. Pocrveni kada mu spomenete ljubav

Ako ga pitate da li vas voli i da li je zaljubljen u vas i umesto odgovora dobijete njegovu facu crvenu kao bulka i zamuckivanje, budite sigurni da je "izgubio glavu".

10. Zaokupljen je izgledom

Ako mu je stalo do vas, počeće naprasno da vodi računa o izgledu više nego obično. Trudiće se da u društvu bude "kul tip", da privlači pažnju drugih devojaka da bi vas napravio ljubomornom.

11. Njegovi prijatelji ga ismevaju zbog vas

Najčešći razlog zbog koga muškarci ismevaju jedni druge je kada vide da je neko od njih zaljubljen. Ako se na to smeje ili se brani, budite sigurni da ste mu "ušli pod kožu" .

12. Prijatelji ga hvale pred vama

Gotovo je sigurno da je svoje prijatelje nahuškao i dogovorio se s njima da ga hvale u vašem društvu. Oni su njegovi pomoćni, bočni napadači u utakmici osvajanja.

13. Kada kažete šta vam se sviđa kod momaka, on nalazi način da odgovara toj kvalifikaciji

Ovo je suptilan način da vam stavi do znanja da je on baš taj "vaš gospodin idealni". Recimo, ako kažete da volite duhovite momke, on se potrudi da istog momenta bude zabavan.

14. Pokušava da vam se predstavi u boljem svetlu

Čini sve kako bi vam se dopao i zainteresovao vas. Pokušava da se predstavi kao divan momak, bez mana. Međutim, ovde postoji jedna caka - trebalo bi da bude baš ono što jeste, a ne da o sebi stvara pogrešnu sliku. Ukoliko s njim uđete u vezu, može da vam se desi da se razočarate.

15. Verujte osećaju

Najsigurniji znak da li je zaljubljen u vas je osećaj. Vaš stomak nikada ne greši. Slušajte svoj unutrašnji osećaj.

Glas javnosti / E01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR