Glas Javnosti

OVO NIJE OBIČAN SNIMAK PARA KOJI PLEŠE NA LEDU: Ovo je poseban prizor zbog priče koja će mnoge raznežiti ali i ohrabriti

TREBA ZNATI
Autor: Glas javnosti

Koliko puta ste tokom života pomislili da nećete uspeti u ostvarenju svog sna, koliko puta ste odustali ili bili spremni da odustanete od životnih ciljeva?

Često, nalazimo izgovore koji nas sprečavaju da napravimo korak i životnim problemima zadamo udarac ili pak kažemo "ja to mogu, želim i hoću". Često nas okruženje demotiviše, a nekada smo i mi sami sebi dovoljni u sprečavanju ideja ka ostvarenju nekog sna.

Kada pročitate ovaj tekst, a i pogledate video u prilogu, verujem da ćete shvatiti da se u životu sve može, kada se ima cilj, i da to zaista nije obična floskula. 

Video ne uključuje samo snimak para koji pleše na ledu. Ovo je jedan od najneverovatnijih nastupa u istoriji umetničkog klizanja. 


Naime, mladi plesač bio je slep od detinjstva, posle nemilog događaja  kada je majka s njim u naručju skočila sa sedmog sprata, nakon što je izbio požar u stanu, ona je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta a on je ostao slep. Inače i ona se bavila umetničkim klizanjem. 

Mladić, je nekim čudom zadržao lik svoje majke u sećanju, video neke od njenih podviga na klizalištu, ali i poželeo da ovekoveči njeno sećanje. 

 Želeo je da se ugleda na nju i da zadrži svoj nasleđeni  talenat, ali i oživi  ono što ga je naučila o umetnosti klizanja i plesa na ledu. I evo ga u jednom od najneverovatnijih nastupa u istoriji klizanja, koji gleda više od deset hiljada gledalaca.

Sa svojim partnerkom izvodi čuvenu interpretaciju čuvene himne tanga „La Cumparsita“

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR