Glas Javnosti

Ovaj predmet odmah IZBACITE iz kuće, ako želite da izbegnete siromaštvo

TREBA ZNATI
Autor: Glas javnosti

Feng šui, istočnjačka filozofija življenja, postala je izuzetno popularna i na našim prostorima tokom poslednjih godina

Jedno od često kršenih pravila feng šui-a odnosi se na postavljanje zaštitnog stakla na stolove, bilo da su u pitanju trpezarijski ili klub stolovi u dnevnoj sobi. Ovaj običaj potiče iz vremena stare Jugoslavije, kada su domaćice verovale da staklo štiti površinu stola, često trajući decenijama. Međutim, Kinezi, koji su duboko ukorenjeni u ovu filozofiju življenja, ne podržavaju ovu praksu iz nekoliko razloga.


Prvo, prema feng šui-u, stvari u kući treba često menjati, a stare treba zameniti novim. Ovaj princip podstiče energiju da slobodno cirkuliše, čime se održava harmonija u domu. Drugo, Kinezi veruju da postavljanje stakla na stol izaziva odliv prihoda. Po njihovom shvatanju, staklo povezuju s elementom vode, što može imati negativan uticaj na finansije domaćinstva.


Osim što se smatra da je staklo zastarelo, sada razumemo i kako može imati potencijalno negativan uticaj na finansije, što je bitan aspekt feng šui-a. Stoga, razmatranje ovih principa može doprineti stvaranju pozitivnijeg i skladnijeg okruženja u domu.

Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR