Glas Javnosti

FENG ŠUI: OVE četiri boje su savršene za PRIZIVANJE novca!

TREBA ZNATI
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Mnogi bogati i slavni verno prate Feng Šui filozofiju i "dive" se savetima i odredbama koje propisuje ova drevna kineska veština življenja.

U nekim segmentima Feng Šui se dotiče i bogatstva, pa savetuje svoje pratioce šta treba da naprave da bi sebi i svojim bližnjima povećali šanse za sticanje velike materijalne moći. Među njima su i specifične boje koje bi svi oni koji žele da privuku novac trebalo da nose.

Prema Feng Šuiju, svaka boja ima svoju energiju i vibracije koje privlače neke druge stvari - poput ljubavi, zdravlja, novca i mnogih drugih životnih faktora. Verovatno i sami znate da mnogo novca neće sa sigurnošću doneti sreću ili savršen život, ali, nažalost, novac nam treba za gotovo sve što radimo u životu. I zato nam je preko potreban... Naš dom, hrana, prevoz, odeća, internet, telefon, edukacija, zabava, sve to ima svoju cenu. Međutim, koje boje morate da nosite kako bi privukli novac?

Crvena

Ljudi koji nose crveno prezentuju sebe kao jake osobe prepune samopouzdanja. Crvena boja poznata je po tome što privlači bogatstvo, a vrlo brzo neutralizuje negativnu energiju. Stari Kinezi novac oduvek drže u crvenim novčanicima jer, po drevnom verovanju Feng Šuija, ova boja privlači još više novca u život i osigurava blagostanje. Takođe, crvena boja je u Kini zastupljena gotovo na svakom koraku. Od nameštaja, pa do raznih dekoracija i odeće u crvenoj boji. A jedan od koraka je i žarko crveni ruž ili crveni lak za nokte - i to kad uplaćujete listić za loto ili idete na važan poslovni sastanak.

Zelena

Zelena boja, kao drveni Feng Šui element, odličan je izbor za novi početak. To može da bude početak nečeg prijatnog i prosperitetnog, bez obzira na priču koja je iza vas. Feng Šui se ne odnosi samo u raspodeli predmeta, nego i u skladnoj ravnoteži između vas i prostora u kom provodite vreme. Zelena boja je odmah iza crvene vredan simbol bogatstva, duhovnog i materijalnog.

Ljubičasta

Bogate, duboke nijanse ljubičaste doneće kraljevski užitak u tvoj dom. Bilo da je reč o odevnim predmetima ili dekoraciji u kući. Ova boja je simbol otmenosti, bogatstva i duhovnosti i to na visokom nivou. Možete da naglasite ljubičastu boju u delovima kuće koji su okrenuti na jugoistok i sever.

Žuta

To je boja koja potstiče kreativnost kod svih. Ona je puna pozitivne energije i može da popravi svačije raspoloženje. Ova boja će vam doneti puno prilika i videćete pozitivne promene ako budete insistirali na žutoj boji u važnim životnim situacijama koje mogu da vam donesu novac.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR