Glas Javnosti

DODAJTE U VODU DVA SASTOJKA DOK KUVATE KUKURUZ: Biće kremast, mekan i sočan!

TREBA ZNATI
Autor: Glas javnosti

Kuvanje u kremastoj smesi

Ovako pripremljen kukuruz jeste nešto kaloričniji, ali takođe daje sasvim novu dimenziju ukusa - kukuruz postaje neverovatno mekan, slastan i sočan.

Kukuruz
foto: Printscreen/Youtube

POTREBNI SASTOJCI:

5 klipova mladog kukuruza

1 l vode

200 ml mleka

115 g maslaca

1 kašičica soli

Kukuruz
foto: Printscreen/Youtube

PRIPREMA:

Očistite kukuruz i prepolovite ga.

U velikom loncu zagrejte vodu.

Kad voda provri, dodajte joj mleko i maslac.

Posolite smesu, pa dodajte polovine kukuruza. Kuvajte dok kukuruz ne bude gotov.

Glas javnosti / E02S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR