Glas Javnosti

Fiat nastavlja globalnu proizvodnu ofanzivu lansiranjem novog pikapa

Auto-moto
Autor: Glas javnosti

Novi Fiat Titano nudi višenamensku upotrebu s fokusom na dizajn, tehnologiju i terenske sposobnosti u Brazilu, dok se u Alžiru naglašava efikasnost goriva, robusnost i tehnološke karakteristike. Biće opremljen različitim pogonskim agregatima prilagođenim svakom tržištu.

Fiat nastavlja da igra globalnu ulogu, zauzimajući poziciju protagoniste u različitim regionima i pružajući adekvatan odgovor svakom od svojih kupaca. Ulazeći u dinamičku globalnu proizvodnu ofanzivu, Fiat s ponosom predstavlja svoju najnoviju inovaciju, pikap Fiat Titano, koji obuhvata živopisne pejzaže Latinske Amerike i Afrike.


Inspirisan entitetom iz grčke mitologije, naziv ovog D-pikapa, gde se D odnosi na segment u koji je Titano uključen, odnosi se na svu snagu koju će novi Fiat model posedovati, postavljajući nove standarde u robusnosti, terenskoj sposobnosti i velikoj nosivosti.

Skrojen da zadovolji različite potrebe kupaca na različitim tržištima, Fiat Titano se pojavljuje kao simbol svestranosti i tehnološke snage. Na tržištima Brazila, gde brend nastavlja da vodi i u mesečnim rezultatima ove godine, Fiat Titano će se pridružiti porodici pikapova Strada i Toro kako bi ostao ispred, neprimetno integrišući višenamensku funkcionalnost s vrhunskom tehnologijom i beskompromisnom udobnošću.


Dizajniran da se lako kreće po neravnom terenu, ovaj pikap je spreman da bude odličan pratilac za svaki dan, sa profilom misije da zadovolji sve radne potrebe, uključujući i one u poljoprivrednom sektoru. U međuvremenu, u srcu Alžira, Fiat Titano se okreće drugačijem fokusu, stavljajući naglasak na efikasnost goriva. S posvećenošću brenda pružanju prilagođenih rešenja u skladu s lokalnim preferencijama, Fiat Titano odgovara na jedinstvene zahteve svakog tržišta, kombinujući naprednu tehnologiju s dizajnom usmerenim na vozača za optimalno iskustvo u vožnji, i stoga se pridružuje širokom spektru Fiat profesionalnih vozila zadovoljavajući sve potrebe kupaca.


Fiat Titano redefiniše iskustvo vožnje pružajući dinamičan susret na putu prilagođen individualnim preferencijama, obezbeđujući da svako putovanje bude prefinjeno, ali takođe garantuje odličnu sposobnost vožnje van puteva da se lako krećete po neravnom terenu. Njegov dizajn, robustan i sofisticiran, opravdava reputaciju brenda za stil i izdržljivost.


Spoljašnjost Titana se može pohvaliti robusnim profilom, dokazom njegove otpornosti i snage. Zadnji deo vozila ponosno nosi legendarni amblem „Titano“, koji simbolizuje robusne mogućnosti u skladu s moćnom prirodom ovog novog dodatka FIAT porodici. Pored svog upečatljivog izgleda, velika pažnja je posvećena tome da Titano bude spreman za različite uslove vožnje, što ga čini raznovrsnim saputnikom na svim putevima koji dolaze.


Kako FIAT nastavlja da igra vodeću ulogu na globalnoj sceni, lansiranje Fiat Titana ponovo potvrđuje njegov status protagoniste u različitim regionima. Sa jasnim razumevanjem različitih potreba svojih kupaca i svakog regiona, FIAT je spreman da pruži pravi odgovor na svaki automobilski izazov, otelotvorujući posvećenost izvrsnosti koja prevazilazi granice.

Glas javnosti/A04H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR