Glas Javnosti

Ako želite da izgledate ODMORNO I SVEŽE, iako ste ustali umorni - probajte OVAJ MEJK AP TRIK! "Razbudiće" vas u trenu...

TREBA ZNATI
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Iako lekari savetuju od šest do osam sati dnevnog sna, to jednostavno ponekad nije moguće. Ako se ujutro budite umorni i to se na vašem licu vidi, možda vam šminka i razne mejkap šminke mogu pomoći da bar izgledate svežije i odmornije.

Nekoliko nanosa korektora na podočnjake i potez maskare učiniće čuda za razbuđivanje vašeg lica, ali ako zaista želite da postignete blistaviji izgled, okrenite se - belim olovkama za oči.

Naravno, kako piše Meri Kler, olovke će dati definiciju vašim očima, a bele nijanse će konkretno imati drugačiji efekat.

Prema rečima profesionalne šminkerke Kerli Giglio, bela olovka trenutno "otvara" oči.

Ako želite da vam izgledaju sjajno, možete koristiti olovku sa visokom pigmentacijom. Ovo je posebno važno ako koristite tečne podloge, poput tečnog pudera. Ako ste u nedoumici, najbolje je da olovku stavite na nadlanice kako biste uočili da li vam se dopada nijansa određene olovke za oči.

Kremastija formula neće vući kapak, što znači da je manja mogućnost iritacije oko očiju. Glatka i kremasta olovka posebno je važna ako radite i na osetljivoj vodenoj liniji. Osim toga, Giglio preporučuje teksturu koja se može mešati, što će dodati svestranost vašem izgledu.

Bela olovka za oči je neverojatno svestrana, ali ako želite da vam ten izgleda sveže, možete da pređete belom olovkom po vodenoj podlozi i duž donje linije trepavica. Ovo će takođe učiniti da vaše oči izgledaju veće jer proširuje belo područje vaših očiju. Za još bolji efekat, Giglio kaže da voli da koristi dvostruku olovku, što znači da koristi bijelu olovku na vrhu crne ili druge tamne olovke koja obuhvata liniju trepavica.

Još jedan sjajan način korištenja bele olovke za oči? Kao baza za senku.

"Može da ublaži boju senke, stvarajući pastelni izgled boje koju nanesete preko bele olovke", objašnjava Giglio i dodaje da to može "stvoriti neprovidnu bazu za providnu senku".

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR