Glas Javnosti

Ako ste se pitale čemu služi prorez na vrhu pegle, evo odgovora (VIDEO)

TREBA ZNATI
Autor: Glas javnosti

Neke žene mrze peglanje i shvatamo ih u potpunosti! S druge strane, imate i one žene koje ovaj posao smatraju odličnom terapijom nakon napornog i stresnog dana.

Sve domaćice znaju kakvu frustraciju može izazvati loše podešena temperatura na pegli, jer ona može da zagori i u najgorem slučaju ošteti odeću.

Predeo košulje oko dugmića ili rubova oko vrata poseban su izazovkada je peglanje u pitanju, jer koliko god bile oprezne prilikom peglanja, odevni predmet se mora okretati kako bi se dobro zahvatio svaki deo tkanine. Revolucionarno rešenje za taj problem, koje mnoge dame verovatno nisu znale, postoji upravo na pegli. Taj deo aparata i te kako ima svoju praktičnu namenu, a evo o čemu je reč.

Na dizajn pegle verovatno mnogi nikad nisu obraćali pažnju, kao ni na to čemu i zašto služi prorez pri dnu ploče. Većina je verovatno mislila da se radi o nekom ukrasnom detalju. Ali, kada pogledate video, shvatićete da se radi o sjajnom otkriću!

Naime, prorez pri dnu svake pegle namenjen je za peglanje rubova majica, naročito onih debljih koji su nepristupačni i nezgodni za redovno peglanje. Prolaskom pegle sa prorezom kroz taj deo opeglaćete majicu kako treba, bez stvaranja belih tragova ili neravnina. 

Nadamo se da će nakon ovog saznanja mnogim damama peglanje biti olakšano i da će ga zavoleti.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR