Glas Javnosti

31. DECEMBRA SVI TREBA OBAVEZNO DA URADITE OVU STVAR: Srpski OBIČAJ kaže da ćete samo tako IMATI PARA CELE GODINE

TREBA ZNATI
Autor: Glas javnosti

Lepa verovanja koja predstavljaju lake načine da privučete ljubav i sreću, tako što ćete da budete otvoreni za nove ljude i iskustva učiniće da nova godina pred vama bude najbolja do sada.

Pozitivnim mislima i delima privucite ljubav i sreću za doček Nove godine. Možda ovi postupci mogu da se označe kao sujeverje, ali zapravo to su samo neki od načina da se otvorite za ljubav i nova iskustva, objašnajvaju na portalu Curbly.

8 načina za privlačenje ljubavi i sreće za predstojeću 2024. godinu:

1. Poljubac u ponoć će obezbediti naklonost suprotnog pola pa se preporučuje da poljubite mušku osobu ukoliko ste žensko, za prizivanje dobre vibracije. Dovoljan je poljubac u obraz. Ako to ne učinite, mogli biste da "rizikujete" da ostanete bez partnera u sledećoj godini.

Glas javnosti / arhiva
foto: pihabay


2. Ples na dan Dočeka, na staru godinu, doneće ljubav i pomoći vam da dobijete prosperitet.

3. Ako ste tužni u na dan Dočeka, ne plačite. To može da izazove da budete tužni i sledeće godine.

Glas javnosti / arhiva
foto: pixabay


4. Potrudite se da ništa ne polomite. To je kao da ste razbili ogledalo i donosi lošu sreću. 

5. Uverite se da su vam ormani puni i da vaši novčanici imaju nešto novca na dan Nove godine. Ako to uradite, prosperitet je zagarantovan.

6. Platite svoje račune pre 1. januara, jer predstojeća godina ne bi trebalo da počinje dugovima, a time ćete omogućiti da vam stižu bolje finansije. Nasuprot tome, nemojte pozajmljivati novac ili plaćati zajmove, jer ćete ih otplaćivati ostatak godine. Isto važi i za gubitak vrednih predmeta, poput nakita - ako napuste kuću to može doneti lošu sreću.

7. Prva osoba koja će ući u vaš domposle ponoći u novogodišnjoj noći u velikoj meri će uticati na vaš život u narednoj godini.

8. Prvog dana nove godine ništa ne bacajte.

Glas javnosti / E02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR