Glas Javnosti

Трагедија у Мајке Јевросиме, са двадесет метара у смрт. Комшије у шоку


Autor: Глас јавности / Курир / од 03.09.2018.

Жена Т.Т. (40) скочила је јутрос са зграде у улици Мајке Јевросиме око 8:30 часова а Хитна помоћ је након доласка могла само да констатује смрт.

Иако се узрок свему не зна, репортер Курира је на лицу места затекао њеног оца и мајку који су били у нервном растројству.

Како Курир сазнаје, Т.Т. је живела на седмом спрату зграде са млађим братом а родитељи су их посећивали свакодневно. Родитељи сада живе у викендици, а некада су у улици Мајке Јевросиме држали продавницу у којој је ћерка радила.

 Један од комшија за Курир каже да се Т.Т. пре извесног времена повукла у себе па се претпоставља да је узрок трагедије неке врста депресије, док други комшија који је видео тело, каже да је несрећа жена била у пиџами и модра, али крви није било.

Родитељи су тренутно у полицијској станици где дају изјаву, а након истраге знаће се тачан узрок смрти, као и да ли је жена скочила са прозора или са крова осмоспратнице.

 Иначе у једном тренутку, дошла су и погребна кола а мајка, која је била у неверици, закукала је на сав глас: "Дете моје, отвори очи".

У близини несрећног догађаја пролазиле су и комшије које су затечене читавом ситуацијом и у шоку.

Даљом истрагом утврдиће се зашто је девојка скочила са висине веће од 20 метара.

Глас јавности / Курир / од 03.09.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR