Glas Javnosti

ТЕШКА НЕСРЕЋА И ВЕЛИКА ТУГА: Пијан усмртио дете породичног пријатеља, па покушао да се обеси


Autor: Глас јавности / НОВОСТИ / од 04.10.2018.

Четворогодишњи дечак Н. И. из Аљиновића, села петнаестак километара удаљеног од Нове Вароши, преминуо је у ноћи између среде и четвртка у Клиничком центру Србије од повреда задобијених у саобраћајној незгоди.

НОВА ВАРОШ - Четворогодишњи дечак Н. И. из Аљиновића, села петнаестак километара удаљеног од Нове Вароши, преминуо је у ноћи између среде и четвртка у Клиничком центру Србије од повреда задобијених у тешкој саобраћајној незгоди која се крајем прошле недеље догодила у том селу на некатегорисаном путу. 
 

Наиме, малишана је у четвртак 27. септембра на сеоском путу, у непосредној близини породичне куће, возилом ударио комшија З.Т. који је био у алкохолисаном стању. Решењем Основног суда у Пријепољу возачу је одређен једномесечни притвор.

Потпаролка Основног јавног тужилаштва у Пријепољу Јасминка Бошковић казала је да је до незгоде дошло крајем прошле седмице те да је у њој једно дете задобило тешке повреде а да је возач који је изазвао незгоду био под дејством алкохола те да му је одређен притвор.

- У саобраћајној незгоди учествовало је моторно возило којим је управљао Нововарошанин З.Т. и дечак стар четири године. Против возача аутомобила је поднета кривична пријава за тешко дело против безбедности јавног саобраћаја. Решењем Основног суда у Пријепољу возачу З.Т. је одређен једномесечни протвор. Даљом истрагом биће утврђени сви детаљи везани за незгоду која је догодила – истакла је Бошковић.

Иначе, како сазнајемо, кобног дана дечак је шетао сеоским друмом са мајком и још троје деце. У тренутку несреће малишан се налазио са једне стране пута док је његова мајка са осталом децом била са друге стране џаде наспрам њих. 

Возило које је са леђа дошло ударило је малишана и одбацило га неколико метара поред пута. Лекари Хитне помоћи брзо су стигли на лице места, међутим дечак се у тренутку доласка лекарске екипе налазио у коми па је превезен право у Ужице а затим даље за Београд. Последице које је задобио у незгоди биле су такве природе да лекари упркос свему што су учинили нису успели да спасу живот четворогодишњаку.

З.Т. је био кућни пријатељ са породицом настрадалог, одмах пошто је лекарска екипа одвезла малишана са места незгоде он је покушао да изврши самобиство вешањем.

Глас јавности / НОВОСТИ / од 04.10.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR